Meci: Christina Mchale – Tamira Paszek

 

Luni, 09.09.2013 in primul tur al turneului WTA de la Quebec se vor intalni americanca Christina McHale, numarul 114 mondial si austriaca Tamira Paszek, numarul 144 mondial. Cele doua s-au mai intalnit de 3 ori in cariera, scorul intalnirilor directe fiind de 2-1 pentru Mchale. Americanca s-a impus si in ultima partida dintre cele doua jucatoarea, disputata in 2011 la Tokyo, scor 7-6 6-3.

 

Christina Mchale vine dupa un turneu bun facut la US Open, acolo unde a reusit sa ajunga pana in turul al 3-lea, acolo unde dupa ce a trecut de Julia Goerges si Elina Svitolina, a fost invinsa cu greu in 3 seturi de Ana Ivanovic. Inainte de acest rezultat ea a avut o serie foarte slaba de turnee, fiind eliminata in primul tur la Standford, Washington, Toronto si Cincinnati.

 

Tamira Paszek a evoluat slab la US Open, ea fiind eliminata in turul al 2-lea al calificarilor de cehoaica Andrea Hlavackova. Austriaca nu a avut rezultate prea bune nici la celelalte turnee pe hard la care a participat anul acesta. A fost eliminata in primul tur la Brisbane, Sydney, Doha si Carlsbad si in turul al 2-lea la Indian Wells, Miami si Stanford.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.33 pentru o victorie a lui Mchale si 3.25 pentru o victorie a Tamirei Paszek. O cota foarte buna mi se pare cea pentru o victorie in minimum de seturi a Cristinei Mchale, 1.90. Americanca a demonstrat si la ultimul turneu la care au participat cele doua ca este jucatoarea mai valoroasa. Mchale evolueaza si pe suprafata ei favorita, in timp ce Paszek prefera sa joace pe iarba, suprafata pe care a reusit cele mai bune performante din cariera. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie in minimum de seturi Christina Mchale.

 

Pronostic: 2-0 Christina Mchale Casa de pariuri: bet365 Cota: .190