Meci: Christina Mchale – Caroline Garcia

 

Miercuri, 11.09.2013 in turul al 2-lea al turneului WTA, de la Quebec se vor intalni americanca Christina McHale, numarul 84 mondial si frantuzoaica Caroline Garcia, numarul 70 mondial. Cele doua s-au mai intalnit o singura data in cariera, in 2011 la Pelham, atunci cand s-a impus Mchale in 2 seturi.

 

Christina Mchale a trecut in primul tur de austriaca Tamira Paszek, in 2 seturi, scor 6-2 6-1. Americanca vine dupa un turneu bun facut la US Open, acolo unde a reusit sa ajunga pana in turul al 3-lea, acolo unde dupa ce a trecut de Julia Goerges si Elina Svitolina, a fost invinsa cu greu in 3 seturi de Ana Ivanovic. Inainte de acest rezultat ea a avut o serie foarte slaba de turnee, fiind eliminata in primul tur la Standford, Washington, Toronto si Cincinnati.

 

Caroline Garcia a trecut in primul tur de canadianca Aleksandra Wozniak, in 2 seturi, scor 6-3 6-4. Inainte de acest turneu frantuzoaica a participat la turneul de Grand Slam de la US Open, acolo unde a reusit sa ajunga pana in turul al 2-lea, unde a fost eliminata de Laura Robson. Caroline nu a avut rezultate notabile pe hard anul acesta, ea reusind doar alte doua tururi 2 la Doha, unde a pierdut in fata lui Sharapova si la Florianapolis, unde a pierdut in fata Olgai Puchkova.

 

Bet365 o vede favorita pe Mchale, careia ii ofera o cota de 1.53, in timp ce Caroline Garcia are o cota de 2.37. Niciuna dintre cele doua jucatoare nu a obtinut rezultate foarte bune pe suprafata dura anul acesta, insa am urmarit-o pe Mchale in meciul cu Paszek si are un joc foarte solid. Pe langa asta jucatoarea americana ne-a demonstrat si la US Open ca poate face fata unor jucatoare de top. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Christina Mchale.

 

Pronostic: Christina Mchale Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.53