Meci: CFR Cluj – Otelul Galati

 

Luni, 07.10.2013 pe stadionul “Dr. Constantin Radulescu” din Cluj-Napoca, de la ora 20:30 se joaca partida dintre CFR Cluj si Otelul Galati, meci ce se desfasoara in etapa a 10-a din Liga I.

 

CFR Cluj nu au avut cel mai bun inceput de campionat, astfel incat se afla doar pe locul 14 in Liga I, dupa 9 partide disputate, in care au obtinut 2 victorii, 4 remize si 3 infrangeri, si au acumulat 10 puncte. In ultima etapa, clujenii au fost invinsi in deplasare la Petrolul, scor 2-3. Petre Grigoras, antrenorul celor de la CFR Cluj va incepe partida cu Otelul cel mai probabil cu urmatorul 11: Felgueiras, Velayos, Cadu, Piccolo, Camora, Djokovic, Muniru, Maah, Gabionetta, Batin si Ogbu. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati in lotul clujenilor.

 

Otelul Galati se afla pe locul 11 in Liga I, dupa 9 partide disputate, in care au acumulat 10 puncte, din 3 victorii, 1 remiza si 5 infrangeri. In ultima etapa, galatenii au pierdut pe teren propriu in fata celor de la Dinamo, scor 1-2, dupa ce au condus la pauza cu 1-0. Ionut Badea, antrenorul celor de la Otelul va aborda partida cu CFR cel mai probabil cu urmatoarea formula de jucatori: Bosneag, Cojoc, Sarghi, Miselaricu, Popescu, Milea, Giurgiu, Felipe, Marquinhos, Iorga si Paraschiv. Nu vor putea evolua pentru galateni Murgoci care este accidentat, si Branet si Astfei care sunt suspendati.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.65 pentru victoria celor de la CFR Cluj, 3.50 pentru o remiza si 5.75 pentru o victorie a celor de la Otelul Galati. Nu cred ca diferenta dintre cele doua echipe este asa mare precum o arata cotele. Tinand cont ca nu au mai reusit sa castige de 3 etape, cred ca le va fi destul de greu clujenilor sa se impuna si in aceasta partida.

 

Pronostic: Otelul Galati sau egal Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.30