Meci: Ceahlaul – Otelul

 

Sambata, 24.08.2013 pe stadionul “Ceahlaul” din Piatra-Neamt, de la ora 19:00 se va desfasura partida dintre Ceahlaul Piatra-Neamt si Otelul Galati, meci ce se desfasoara in etapa a 6-a a Ligii I.

 

Ceahlaul se afla momentan pe locul 8 in Liga I, cu 2 victorii, 2 remize si o infrangere. In prima etapa nemtenii au pierdut in deplasare cu Steaua, scor 1-2, in etapa a 2-a i-au invins acasa pe cei de la Corona Brasov cu scorul de 3-0, in etapa a 3-a au remizat cu cei de la Universitatea Cluj, scor 1-1, in etapa a 4-a i-au invins pe cei de la Pandurii, scor 1-0, iar in etapa a 5-a au remizat in deplasare la Petrolul, 1-0. Ceahlaul va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Jovic, Dumitras, Marc, Canu, Cazan, Achim, Stana, Chitosca, Golubic, Constantinescu si Jula. La nemteni Garcia este singurul jucator accidentat.

 

Otelul se afla dupa 4 etape pe locul 6 in clasament, cu 3 victorii si 2 infrangeri. In prima etapa au castigat in deplasare la Corona Brasov, scor 1-0, in etapa a 2-a i-au invins acasa pe cei de la Universitatea Cluj, scor 2-1, in etapa a 3-a au pierdut cu scorul de 1-2 la Pandurii Targu-Jiu, in etapa a 4-a au pierdut cu 1-2 in fata celor de la Petrolul, iar in etapa a 5-a au castigat acasa 1-0 cu FC Brasov. Otelarii vor incepe partida cu Ceahlaul cel mai probabil cu urmatorul 11:Bosneag, Cojoc, Sarghi, Costin, Popescu, Filip, Neagu, Giurgiu, Iorga, Marquinhos, Astafei. Cei de la Otelul au 2 jucatori accidentati pentru acest meci, pe Zaharia si Ilie.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.29 pentru o victorie a celor de la Ceahlaul, 3.30 pentru o remiza si 3.10 pentru o victorie a celor de la Otelul. Cele doua echipe au loturi destul de echilibrate, din acest motiv cel mai bun pronostic pentru acest meci este X.

 

Pronostic: X Casa de pariuri: bet365 Cota: 3.30