Acest meci va fi un derby doar prin prisma numelor celor doua echipe deoarece Borussia e in mare criza si sunt la retrogradare in Bundesliga.Wolsburg are 16 puncte peste ei in clasamnet si sunt in acest moment pe locul 2.In duelurile directe din sezonul trecut ambele formatii s-au impus pe teren propriu.

 

Toata lumea se astepta ca Borussia sa iasa din pasa proasta si sa urce in calasamnet dar ei s-au scufundat tot mai tare in campionat.Va fi un sezon de uitat pentru ei si singurul obiectiv in campionat le ramane salvarea de le retrogradare.In Chamions League au reusit calificarea in optimi lucru surprinzator avand in vedere forma lor din campionat.La ultimul meci din campionat cu Hertha,pierdut cu 1-0,s-a accidentat Mkhitaryan si nu va juca in acest meci.Echipa probabaila:Langerak- Hummels, Subotic,Piszczek, Schmelzer-, S. Bender- Blaszczykowski, Kehl,Gundogan, Aubameyang-Immobile.

 

Wolsburg joaca excelent in acest sezon si pot scapa locul 2 doar printr-o serie de rezultate negative.In ultimul meci de campionat au remizat acasa cu Paderborn dar s-a vazut in acel meci ca sunt putin obositi dupa meciul din Europa League.S-au calificat in faza eliminatorie a competitiei du pace nu au pierdut in ultima etapa pe terenul celor de la Lille.Pentru acest meci vor avea tot lotul valid.Echipa probabila:Benaglio-Naldo, Knoche, S. Jung,Rodriguez-Guilavogui-Vierinha,Luiz Gustavo, de Bruyne, Perisic-Olic.

 

Borussia isi pote reveni oricand la forma din sezonul trecut in timp ce Wolsburg are jucatori de calitate in compartimentul ofensiv.Peste 2.5 goluri are o cota de 1.58 la Unibet.