Aceasta partida poate fi ultima sansa pentru Betis de a reduce diferenta fata de echipele care se afla pe un loc neretrogradabil.In acest moment sunt la 7 puncte de ultimul loc care nu retrogradeaza.Malaga este intr-o situatie mai buna dar nu au scapat complet de emotiile retrogradarii.In prima parte a campionatului Malaga s-a imus acasa cu scorul de 3-2.

 

Betis a fost laudata in acest sezon pentru spiritul de lupta dar chiar si asa au reusit sa se imuna de foarte putine ori.Cel mai bine au jucat in acest sezon in Europa League acolo unde au ajuns pana in optimile competitiei fiind eliminati de FC Sevilla dupa lovituri de pedeapsa.Dupa acel meci de Europa League au pierdut acasa cu Atletico Madrid.Joi au jucat un meci de totul sau nimic cu Levante si au reusit sa castige cu 3-1 dar au in continuare mari probleme cu accidentarile.In acest meci Betis nu va putea conta pe 9 jucatori toti fiind accidentati.Echipa probabila:Adan-Juanfran,J. Figueiras, J. Chica-L.Reyes,N’Diaye,Cedric, Juan Carlos-Ruben Castro,Nono, Baptistao.

 

Malaga a pierdut ultimele 2 meciuri de acasa si au catigat ultimele 2 meciuri din deplasare.In ultimele 2 meciuri de acasa au pierdut cu Real Madrid,ceea ce era de asteptat,dar nu se asteptau sa piarda cu Espanyol.Puteau obtine cel putin un punct in acel meci dar au avut un jucator eliminat iar acest lucru s-a vazut la final.Duda,Camacho si Sanchez au lipsit la ultimul meci fiind suspendati iar acest lucru s-a vazut in joc.In acest meci antrenorul Schuster nu va putea conta pe Tissone.Echipa probabila:Caballero-Angeleri, Flavio, Antunes,S. Sanchez-Darder, Camacho Amrabat, Portillo,Samuel-Santa Cruz.

 

Gazdele vor juca totul pe cartea atacului si cred ca se vor impune in acest meci.Betis are o cota la victorie de 2.20 la Bet365.