Acest meci trebuia sa fie marele derby al campionatului dar Borussia nu isi regaseste forma cand vine vorba de meciurile din campionat.Bayern e lider in Bundesliga in timp ce Borussia se afla abia pe locul 15.Singura competitie in care sunt la egalitate e Champions League unde ambele echipe au cate 3 victorii.Borussia nu a mai pierdut un meci la Munchen din 2010.

 

Bayern pare sa joace in ritmul sau si incearca sa limeteze nivelul efortului pentru ca sunt angrenati in 3 competitii.In ultima etapa de campionat au remizat pentru a doua oara in acest sezon.Sunt pe primul loc la 4 puncte distanta de locul 2 .Guardiola schimba des juactorii si ii odihneste pentru meciurile importante.In acest meci nu va putea juca Robben care e accidentat.Echipa probabila:Neuer, J. Boateng, Alaba-Rafinha-Benatia, Lahm, J. Bernat-T. Muller,Xabi Alonso, M. Gotze-Lewandowski.

 

Borussia merge dezastruos in Bundesliga unde nu au mai castigat un meci de la mijlocul luniii septembrie cand au invins pe Freiburg, iar de atunci au 6 meciuri fara victorie.Problema e in atacul echipei care nu reuseste sa marcheze,nu au marcat nici un gol in ultimele 2 meciuri disputate pe teren propriu.In Champions League si in Cupa Germaniei echipa merge foarte bine si au doar victorii.Klopp va trimite in teren formula castigatoare din Champions League.Echipa probabila:Weidenfeller- Hummels,Piszczek, Subotic -Kehl, Groskreutz, Sokratis,Mkhitaryan- Kagawa, Reus-Aubameyang.

 

Bayern e echipa momentului in Bundesliga si cred ca se vor impune in acest derby.Bayern are o cota la victorie de 1.47.