Avanpremiera Champions League: Chelsea – Shakhtar Donetsk

 

 

Chelsea este pe pozitia a doua in Premier League cu 7 victorii 2 egaluri si o infrangere. In primele zece meciuri din liga au inscris in medie 2.2 goluri pe meci. Pe Stamford Bridge au 4 victorii un egal si o infrangere in acest sezon de Champions League si Premier League. Chelsea are o medie de 3.17 goluri in aceste meciuri. In patru din acestea sau inscirs peste 2.5 goluri. Daca includem Cupa Ligii, Chelsea au inscris 17 goluri in ultimele 4 meciuri acasa.

 

 

Egalul impotriva Juventus-ului a intrerupt o serie de 6 victorii acasa in Champions League. Media de goluri din aceste meciuri este de 2.83. In aceasta perioada au terminat trei meciuri fara sa primeasca gol.

 

 

In acest moment Chelsea este pe locul secund in grupa E cu 4 puncte dupa ce au pierdut in deplasare la Shakhtar Donetsk. Inainte de asta iau invins pe cei de la FC Nordsjælland cu 4-0 si au facut egal cu Juventus.

 

 

Shakhtar Donetsk domina Premier Leag-ul Ucrainean cu 14 victorii consecutive de la inceputul sezonului. In acest timp au inscris 2.92 goluri pe meci.

 

 

Daca include si Champions League, Shakhtar are 6 victorii si un egal in ultimele 7 meciuri, egalul fiind impotriva celor de la Juventus in septembrie. Patru din meciurile din deplasare sau terminat peste 2.5 goluri. In ultimul sezon, Shakhtar a avut 16 victorii consecutive in deplasare in liga.

 

 

In ultima editie de Champions League, echipa lui Lucescu are 2 victorii un egal si 3 infrangeri in ultimele 6 meciuri in deplasare. Ucrainenii sunt lideri in grupa E cu 7 puncte. Ei au reusit o victorie impresionanta in ultimul meci impotriva celor de la Chelsea precedat de rezultate bune in fata Juventus-ului si a celor de la FC Nordsjælland.

 

 

Chelsea este evident favorita in acest meci, si este de asteptat ca ei sa aiba o posesie mai buna de-a lungul celor 90 de minute. Este usor de spus dar greu de facut in fata unei echipe dinamice si rapide ca Shakhtar. Ambele echipe iubesc posesia, si au jucatori care pot desface defensive sau pot porni contra atacuri ucigatoare.

 

 

Chelsea este tot timpul amenintoare cu jucatori ca Mata, Oscar, Hazard sau Torres. Dar  Mkhitaryan, Willian, Adriano, Alex Texeira de la Shakhtar Donetsk sunt de asemenea jucatori fantastici cand vine vorba de creativitate si finalizare.Shakhtar va infrunta acest meci cu incredere. Au aratat lumii ca au un joc bun in Torino cand au facut 1-1 in fata Juventus-ului.

 

 

Pont Chelsea – Shakhtar

Chelsea sunt greu de batut acasa, au dovedid asta inca odata in Cupa Ligi in fata celor de la Man Utd. Uitandu-ma la echipa condusa de Di Matteo , forma si motivatia lor ma fac sa accept cota de 2.00 oferita de Bet Victor pentru pronostic 1. Din 2010 Chelsea a invins in 69% din meciurile de acasa din Champions League. Ei au un prim 11 foarte bun.

 

 

Puteti urmari acest meci pe DolceSport2,DigiSport2 si pe live streaming-ul de la bet365, de asemenea puteti vedea programul meciurilor din Champions League aici.