Avampremiera: Real Madrid – Dortmund

 

Real Madrid - Dortmund

Real Madrid a strans in campionat 6 victorii, 2 egaluri si doua infrangeri. In Spania este suficient pentru a te clasa pe locul trei. Media de goluri in aceste meciuri este de 3.20 goluri pe meci.

 

 

 

Pe Santiago Bernabeu, Real Madrid nu a pierdut nici un meci in acest sezon in toate competitiile, si are o medie de 3.83 goluri. Cinci din cele 6 meciuri disputate pe teren propriu sau terminat peste 2.5 goluri. Trei din cele sase meciuri acasa leau terminat fara sa primeasca gol.

 

 

In Champions League, Real Madrid are 6 victorii in ultimele 6 meciuri acasa, cu o medie de 5.33 goluri pe meci. Toate cele sase meciuri sau incheiat peste 2.5. Cinci din cele sase sau terminat peste 3.5 goluri. Real Madrid a incheiat doar un meci fara sa primeasca gol. In acest sezon de Champions League, Real Madrid este clasata pe locul doi in grupa D cu 6 puncte dupa trei meciuri. Au castiga cu 3-2 in fata lui Man City, iau invins pe cei de la Ajax si au pierdut cu Dortmund.

 

 

Dortmund are 4 victorii 4 egaluri si doua infrangeri in prima liga Germana, cu o medie de 3.10 goluri pe meci. La ultimele 6 meciuri in deplasare, Dortmund a castigat 2 a facut 3 egaluri si a pierdut unu, cu o medie de 3.67 goluri pe meci. In Champions League Dortmund a obtinut un egal si trei infrangeri la ultimele 4 meciuri in deplasare. Dortmund este lider in grupa D cu un punct in fata celor de la Real dupa ce iau invins pe Real si pe Ajax acasa si au facut egal in deplasare cu Man City. In aceasta editie de Champions League, Dortmund este mai bine pregatita decat in sezonul precedent.

 

In tur Real Madrid a avut o posesie de 55% si un numar dublu de suturi pe poarta decat cei de la Dortmund. As fi surprins daca Realul lui Mourinho nu va obtine o posesie chiar mai mare in acest retur. Dortmund sunt extraordinari cu mingea, dar sa joci la Madrid impotriva realului este greu.

 

 

Pont Real Madrid – Dortmund

 

 

Avand datele prezentate in avampremiera, si faptul ca Real Madrid are 13 victorii un egal si o infrangere in ultimele 15 meciuri in Champions League nu este nimic de spus in afara faptului ca Real Madrid va inginge. Momentan cota cea mai buna o gasiti la Betfair, 1.51 pe Real Madrid.

 

 

Pont total goluri

 


 

Acesta este un meci care indica un pariu la sub 2.5 goluri. Dar avand in vedere statisticile si ofensivele celor doua echipe cred ca ambele echipe vor marca , voi paria pe peste 2.5 goluri la bet365 la cota de 1.5.

 

 

Puteti viziona acest meci peDolce Sport 1 si pe Digi Sport 1 in data de 6 noiembrie de la ora 21:45.