Meci: Astra Giurgiu – FC Brasov

 

Luni, 30.09.2013 pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu, de la ora 19:00 se joaca partida dintre Astra Giurgiu si FC Brasov, meci ce se desfasoara in etapa a 9-a a Ligii I.

 

Astra se afla pe locul 3 in clasament, dupa 7 partide disputate, in care au obtinut 5 victorii, 1 remiza si 1 infrangere si au reusit sa acumuleze 16 puncte. Giurgiuvenii au remizat in ultima etapa pe teren propriu cu cei de la Ceahlaul, scor 0-0. Ei au reusit joi sa ii elimine din Cupa pe cei de la Berceni, pe care i-au invins cu 4-1. Daniel Isaila, antrenorul celor de la Astra va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Coman, Matel, Youssef, Gaman, Morais, Laban, Seto, Enache, Budescu, William si Yazalde. Nu exista jucatori accidentati sau suspendati in lotul celor de la Astra.

 

FC Brasov se afla pe locul 15 in Liga I, cu 1 victorie, 4 remize si 3 infrangeri, si un total de 7 puncte. In ultima etapa brasovenii au remizat pe teren propriu cu FC Vaslui, scor 1-1. Ei au reusit surprinzator sa ii elimine miercuri din Cupa pe cei de la CFR Cluj, pe care i-au invins cu 3-1. Alexandru Pelici, antrenorul celor de la FC Brasov v-a aborda aceasta partida cel mai probabil cu urmatoarea formula de jucatori: Mutu, Straut, Oltean, Machado, Serginho, Mateiu, Aganovic, Paun, Surdu, Tatar si Cristea. Marinescu este singurul jucator accidentat in lotul brasovenilor.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.53 pentru o victorie a celor de la Astra Giurgiu, 4.00 pentru o remiza si 6.00 pentru o victorie a celor de la FC Brasov. Sezonul trecut Astra s-a impus in ambele partide 3-0 acasa si 2-1 in deplasare. Consider ca si anul acesta giurgiuvenii au un lot mai valoros si presteaza un joc mai solid. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Astra Giurgiu.

 

Pronostic: Astra Giurgiu Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.53