Meci: Andy Murray – Stanislas Wawrinka

 

Joi, 05.09.2013 in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la US Open se vor intalni britanicul Andy Murray, numarul 3 mondial si elvetianul Stanislas Wawrinka, numarul 10 mondial. Cei doi s-au mai intalnit de 13 ori in cariera, scorul intalnirilor directe fiind de 8-5 in favoarea lui Murray, insa in ultima partida disputata anul acesta pe zgura de la Monte-Carlo s-a impus Wawrinka in 2 seturi.

 

Andy Murray a trecut aici in primul tur in 3 seturi de francezul Michael Llodra, in turul al 2-lea a trecut in 4 seturi de argentinianul Leonardo Mayer, in turul al 3-lea a trecut in 3 seturi de neamtul Florian Mayer, iar in turul al 4-lea l-a invins in 4 seturi pe Denis Istomin. Pentru britanic cele mai bune performante pe hard de anul acesta au fost turneele castigate la Brisbane si Miami si finala disputata la Australian Open.

 

Wawrinka a trecut aici in primul tur de cehul Radek Stepanek, in 3 seturi, scor 7-6 6-3 6-2, in turul al 2-lea a trecut de asemenea in 3 seturi de croatul Ivo Karlovic, scor 7-5 7-6 6-4, in turul al 3-lea l-a invins in 4 seturi pe cipriotul Marcos Baghdatis, scor 6-3 6-2 6-7 7-6, iar in turul al 4-lea a trecut de asemenea in 4 seturi de cehul Tomas Berdych, scor 3-6 6-1 7-6 6-2. Pentru elvetian cele mai bune performante reusite pe hard anul acesta au fost un sfert de finala reusit la Chennai si doua tururi 4 reusite la Australian Open si Indian Wells.

 

Unibet ne ofera o cota de 1.22 pentru o victorie a lui Murray si 4.33 pentru o victorie a lui Wawrinka. Tinand cont de forma aratata de cei doi la acest turneu si de ultima partida directa disputata, cred ca elvetianul poate castiga cel putin un set in aceasta partida.

 

Pronostic: Stanislas Wawrinka +2.5 seturi Casa de pariuri: Unibet Cota: 1.50