Meci: Andorra – Romania

 

Vineri, 11.10.2013 pe stadionul “Estadi Comunal” din Andorra la Vella, se va juca partida dintre Andorra si Romania, meci ce se desfasoara in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2014 din Brazilia.

 

Andorra este evident echipa cea mai putin valoroasa din grupa noastra. Este clasata pe ultimul loc, cu 8 infrangeri din tot atatea meciuri. Mai mult de atat, cei din Andorra au un golaveraj dezastruos, cu 0 goluri marcate si 24 primite. In ultimul meci disputat ei au fost invinsi cu un scor decent pe teren propriu de Olanda, 0-2. Andorra va incepe partida cu Romania cel mai probabil cu urmatorul 11: Pol, Lima, Garcia, Alejo, Vales, Garcia, Pujol, Nicolas, Vieira, Riera si Lorenzo.

 

Romania este echipa clasata momentan pe locul 4 in grupa D de calificare, la egalitate cu locul 3, Turcia, si la un punct distanta de locul 2, Hungaria. Daca Romania ar fi reusit sa invinga in ultimul meci pe teren propriu cu Turcia, am fi fost ca si calificati la baraj, insa am pierdut cu 0-2, astfel incat am ajuns sa stam la mana Olandei pentru ultimele doua meciuri din grupa. Victor Pitura, selectionerul Romania va aborda partida cu cei din Andorra cel mai probabil cu urmatoarea formula de jucatori: Lobont, Matel, Goian, Chiriches, Latovlevici, Lazar, Bourceanu, Maxim, Stancu, Tanase si Marica. Nu vor putea evolua in aceasta partida Pintilii, care este accidentat si Rat, care este suspendat.

 

Este normal ca nationala noastra sa plece clar favorita, astfel incat cei de la bet365 ii ofera o cota de 1.05, pentru o remiza ni se ofera o cota de 19.00, iar pentru o victorie a Andorrei ni se ofera uriasa cota de 51.00. Ar fi un dezastru pentru Romania sa nu castige aceasta partida, lucru ce nu cred ca se va intampla. O cota destul de buna mi se pare cea pentru over 2.5 goluri, 1.44, un bet foarte bun din punctul meu de vedere. Succes!

 

Pronostic: over 2.5 goluri Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.44