Meci: Pablo Andujar – Benjamin Becker

 

Marti, 13.08.2013 in primul tur al turneului pe hard de la Cincinnati se vor intalni spaniolul Pablo Andujar, numarul 51 mondial si neamtul Benjamin Becker, numarul 100 mondial. Cei doi se afla la prima intalnire directa din cariera.

 

Andujar a fost nevoit sa joace aici 2 meciuri de calificare, acolo unde a trecut de Quigley in 3 seturi si de Smyczek in 2 seturi. Spaniolul are ca suprafata favorite zgura, si asta se vede in rezultatele obtinute de acesta pe hard in acesta an. El a fost eliminat in primul tur la Sydney de catre francezul Julien Benneteau, la Australian Open a pierdut de asemenea in primul tur in fata belgianului Xavier Malisse, la Indian Wells a fost eliminat in turul al 2-lea de Tommy Haas, la Miami a pierdut din nou in primul tur in fata lui Viktor Troicki, iar la Montreal a pierdut in runda a 2-a in fata rusului Davydenko.

 

Becker a jucat si el aici la Cincinnati 2 meciuri de calificare, acolo unde a trecut in 2 seturi de polonezul Kubot si in 3 seturi de americanul Russell. Becker a inceput foarte slab acest an pe hard fiind eliminat in primul tur la numeroase turnee, cum ar fi Indian Wells, Delray Beach, Dallas, Miami sau Guadalajara, la Australian Open a reusit sa ajunga pana in turul al 2-lea, unde a fost eliminat de argentinianul Del Potro. Cea mai buna performanta a lui Becker pe hard a fost turneul castigat la Istanbul, dupa ce l-a invins in finala pe Dudi Sela.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.37 pentru o victorie a lui Andujar si 1.53 pentru o victorie a lui Becker. Este normal din punctul meu de vedere ca neamtul sa fie favorit, deoarece a jucat mai multe turnee pe hard decat adversarul sau si a reusit rezultate mai bune in ultima perioada. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Benjamin Becker.

 

Pronostic: Benjamin Becker Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.53