Meci: Kevin Anderson – Tommy Haas

 

Marti, 13.08.2013 in primul tur al turneului pe hard de la Cincinnati de vor intalni sud-africanul Kevin Anderson, numarul 21 mondial si neamtul Tommy Haas, numarul 12 mondial. Cei doi s-au mai intalnit o singura data in 2011, la Stockholm, atunci cand s-a impus Anderson in 3 seturi, scor 6-7 6-4 6-4.

 

Anderson cu toate ca nu a castigat nici-un turneu, a avut un an destul de bun pe hard. A reusit sa ajunga pana in finala la turneul de la Sydney, finala pierduta in fata australianului Tomic, la Australian Open a pierdut in turul 4 in fata cehului Tomas Berdych, la Indian Wells a pierdut in sferturi in fata aceluiasi ceh, la Bogota a pierdut in semifinale in fata lui Ivo Karlovic, la Atlanta a pierdut in finala in fata lui John Isner, insa la ultimul turneu la care a participat, cel de la Montreal, a pierdut in primul tur in fata ucraineanului Alexandr Dolgopolov.

 

Haas a avut un an mediocre pe hard. A reusit o semifinala la Delray Beach, unde a pierdut in fata letonului Ernests Gulbis, la Australian Open a pierdut inca din primul tur in fata lui Nieminen, la Miami a ajuns pana in semifinale, unde a pierdut in fata spaniolului David Ferrer, la Washington a pierdut de asemenea in semifinale in fata argentinianului Del Potro, iar la Montreal a abandonat in turul 2 in fata lui Matosevic.

 

Bet365 ne ofera cote egale pentru acest meci, 1.83 pentru fiecare jucator. Anderson a jucat mai mult pe hard anul acesta a reusit turnee mai bune pe aceasta suprafata decat adversarul sau. Tinand cont de asta si de partida directa dintre cei doi, consider ca sud-africanul are prima sansa sa se impuna in aceasta partida. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este victorie Kevin Anderson.

 

Pronostic: Kevin Anderson Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.83