Meci: Otelul Galati – Universitatea Cluj

 

Sambata, 27.07.2013 de la ora 19:00 pe stadionul “Otelul” din Galati, se va desfasura partida dintre Otelul Galati si Universitatea Cluj, meci ce se joaca in etapa a 2-a a Ligii I. Galatenii vor incepe partida cel mai probabil cu: Branet, Felipe, Sirghi, Costin, Murgoci, Milea, Giurgiu, Neagu, Iorga, Marquinhos, Astafei, in timp ce cel mai probabil 11 a celor de la Universitatea Cluj arata astfel: Dolha, Ciupe, Ninu, Ratiu, Turcu, Bucsa, Popa, Tarnacop, Cristocea, Borza, Dedu. Nu exista jucatori suspendati sau accidentati la niciuna dintre cele doua echipe.

 

Otelul Galati a disputat 6 meciuri amicale in aceasta vara, acolo unde au trecut de FC Bury, scor 4-0, au remizat 0-0 cu Livingston, i-au invins cu 2-0 pe cei de la Ayr United, au trecut cu 4-0 si de cei de la Wolwerhampton, au fost invinsi cu 1-2 de Club Brugge, si i-au invins cu 7-0 pe cei de la Dunarea Galati, iar in prima etapa a castigat in fata noipromovate Corona Brasov, scor 1-0.

 

Clujenii, au jucat doar 3 meciuri amicale, toate cu echipe romanesti, acolo unde au remizat 0-0 cu Corona Brasov, au facut meci egal si cu cei de la Gaz Metan Medias, scor 1-1, si i-au invins pe cei de la Zalau cu scorul de 2-1, iar in prima etapa au fost invinsi acasa de Petrolul Ploiesti cu scorul de 0-1. Bet365 ne ofera o cota de 2.10 pentru o victorie a celor de la Otelul, 3.30 pentru un meci egal si 3.50 pentru o victorie a celor de la Universitatea Cluj. Este normal ca galatenii sa fie favorite in aceasta partida, ei aratand o forma mult mai buna in prima etapa si nu vad de ce nu s-ar impune si in fata clujenilor. Pronosticul free-bets pentru acest meci este de 1 solist.

 

Pronostic: Otelul Galati Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.10