Meci: FC Petrolul Ploiesti – SBV Vitesse

 

Joi, 01.08.2013 de la ora 19:00 pe stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti se vor intalni FC Petrolul Ploiesti si SBV Vitesse, intr-un meci ce se desfasoara in turul al 3-lea prelimiar al Europa League. Cei de la Petrolul vor incepe cel mai probabil aceasta partida cu urmatorul 11: Pecanha, Achim, Alves, Hoban, Guilherme, Mustivar, De Lucas, Boudjemaa, Teixeira, Grozav si Hamza. Marinescu este singurul jucator indisponibil pentru acest meci in echipa ploiesteana.

 

Cei de la Petrolul nu au facut meciuri prea bune in pauza competitionala, atunci cand au facut meci egal cu cei de la Lokomotiv Zagreb, scor 2-2, au pierdut in fata celor de la Hajduk Split, scor 0-1, au remizat cu cei de la Maribor, scor 1-1, au pierdut in fata celor de la Partizan Belgrad, scor 1-0 si au reusit sa castige un singur meci, cel in impotriva celor de la Ludogorets, cand s-au impus cu 4-1, insa odata cu inceperea campionatului si preliminarilor Ligii Europa, cei de la Petrolul au evoluat mai bine, dupa ce i-au invins in deplasare pe cei de la Universitatea Cluj, scor 1-0 si dupa ce i-au dominat clar pe feroezi de la Vikingur in turul 2 preliminar al Europa League.

 

Vitesse nu a fost nevoita sa joace in primele tururi preliminare. Ei au mai evoluat in 3 meciuri amicale in aceasta pauza competitionala, acolo unde i-au invins cu scorul de 1-0 pe cei de la Standard Liege, au pierdut 1-2 cu cei de la Liers, si de asemenea au pierdut scor 0-4 in fata celor de la Bayern Leverkusen.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.20 pentru o victorie a celor de la Petrolul, 3.40 pentru o remiza si 3.10 pentru o victorie a celor de la Vitesse. Olandezii sunt o echipa cu o experienta mai mare in cupele europene, iar jocul celor de la Petrolul nu m-a convins in acest an. Pronosticul free-bets pentru acest meci este de X2 la o cota de 1.61.

 

Pronostic: SBV Vitesse sau egal Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.61