Analiza si pronostic Steaua Stuttgart

 

Analiza Steaua – VfB Stuttgart

 

Parcursul bun al stelei in Liga 1 a fost urmat si de o performanta remarcabila in Europa League, sunt neinvinsi in grupa E si isi permit luxul de a pierde ultimele doua meciuri daca Copenhaga nu va reusi sa invinga pe Molde in celalalt meci al grupei. Oricum, le prinde mai bine sa obtina un punct si sa nu mai fie interesati de celalalt rezultat, si nu imi pot imagina ca Steaua va juca fara miza cu 50.00 de fani pe Arena Nationala.

 

 

Statisticele ii sunt favorabile stelei deoarece sunt de sapte meciuri neinvinsi in acestea facand doar un egal. Steaua a castigat ultimele trei meciuri acasa fara sa primeasca gol. Nu au un record foarte impresionant impotriva echipelor germane, din 15 meciuri impotriva echipelor din Germania singura victorie a fost in 1957 intr-un meci impotriva Borussiei Dortmund.

 

 

Steaua a primit niste vesti rele saptamana asta, fundasul dreapta Georgievski va sta pe tusa o lunga perioada datorita unei accidentari suferite duminica in meciul cu Turnu Severin. Nikolici este un alt absent, dar sar putea sa fie apt pentru meciul cu Copenhaga.

 

 

Dupa un start dezastruos in Bundesliga cu cinci meciuri fara victorie, VfB Stuttgart incepe sa arate semne de revenire castigand trei din ultimele cinci meciuri din liga. Nu sunt sigur daca Europa League este una din prioritatile lor, dar au nevoie de un rezultat bun in acest meci pentru a-si pastra sanse mari de trecere in primavara europeana. Stuttgart se poate califica daca castiga la Bucuresti si FCK face egal cu Molde.

 

Stuttgart era pe ultimul loc in grupa E cu doar doua puncte dupa trei etape, dar au reusit sa castige cu cea mai grea echipa a grupei, Copenhaga.

 

 

Pont Steaua – VfB Stuttgart

 

 

Antrenorul Labbadia va ramane probabil la formula de joc 4-3-3 cu care a fost victorios in ultimul meci de Bundesliga unde au castigat   cu Borussia Monchengladbach. Este de asteptat ca Harnik, Ibisevici si Traore sa ia prin surprindere defensiva stelei.

 

 

Schimbarile de ritm ale stelei in primul meci dintre aceste doua echipe au creat panica in defensiva Stuttgart-ului, dar echipa geemana a egalat spre sfarsitul meciului prin Georg Niedermeier. Ma astept la acelasi gen de meci si la Bucuresti , cu contra-atacuri rapide din partea ambelor echipe, genul de meci in care se marcheaza.

Datorita evolutiei bune ale stelei in meciurile de acasa cred ca va iesi invingatoare in acest meci. Cele mai bune cote pentru acest meci sunt 2.88 pentru Steaua la BetVictor, 3.50 pentru egal la Bet365 si 2.60 pentru VfB Stuttgart la Unibet.