pont premier league

 

 

Analiza Sunderland v QPR

 

 


Este un meci foarte important pentru Sunderland astazi. Daca nu castiga acest meci, vor cadea in lupta pentru evitarea retrogradarii. Au pierdut in ultimul meci cu West Brom si au ramas pe locul 16 in premier league. Nu au reusit sa faca un meci fara sa primeasca gol de 5 etape, si au doar o victorie in 8 meciuri. Sunt zvonuri ca Martin O’Neil si-a oferit demisia, dar a fost respinsa de conducerea Sunderlan-ului. Va fi a treia echipa din Premier League cu un nou manager?

 

 

Mark Hughes este demis si este adus salvatorul Harry Redknapp. QPR are mult de munca si trebuie sa inceapa de astazi. El a mai fost in aceasta pozitie si cu alte ocazii. In ciuda meciului pierdut cu Manchester United au reiesit lucruri pozitive din acel meci. Ei au deschis scorul si Keron Dyer a jucat 90 de minute dupa mult timp si dupa cate am vazut  a fost o evolutie destul de buna.

 

 

Pont Sunderland v QPR

 

 


Ultimele 7 meciuri au fost toate peste si ambele echipe au inscris in toate 7. Echipele sau intalnit de 20 de ori iar Sunderland a avut 10 victorii iar QPR 5. Sunderland a castigat ultimele 5 intalniri si au castigat la fel de multe in deplasare ca si cele de acasa.

 

 

Ambele echipe sa inscrie este cea mai buna predictie pentru acest meci cota 1.83.

 

 

Analiza Everton v Arsenal

 

 


Everton este la al doilea meci fara victorie la rand. Ei au cedat in ultimul minut in meciul cu Norwich obtinand doar un egal. Cu o etapa inainte au pierdut cu Reading si Moyes a setat standarde foarte inalte, nu as vrea sa fi fost in vestiarul celor de la Everton sambata dupamiaza. Inca se claseaza pe pozitia a cincea dar au pierdut timp in fata celor de la Chelsea si a surprizei din acest sezon West Brom. O singura victorie in 7 meciuri si cinci egaluri in acest timp, nici un meci din ultimele 9 nu sa terminat fara sa primeasca gol. Sunt nebatuti acasa in acest sezon. Va fi un meci greu pentru Arsenal.

 

 

Arsenal merge astazi la Everton pentru a infrunta echipa care nu a pierdut de 5 meciuri, dar au aceeasi problema ca ei cu mai multe egaluri decat victorii. Etapa trevuta au vizitat Villa Park si nu au reusit sa inscrie pentru prima data in 8 meciuri. Lucru ce ma surprins deoarece dispun de creativitatea lui Santi Cazorla. Vremea sar putea sa isi fi pus amprenta pe acel meci deoarece jucatorii straini nu sunt atat de obisnuiti cu ploaia torentiala. Arsenal este pe pozitia 6 in premier league la doar un punct de oponentul deastazi. Arsenal va trebuii sa munceasca din greu pentru a obtine puncte aici.

 

 

Pont Everton v Arsenal

 

 


Arsenal are mai multe victorii in ultimele intalniri, castigand 94 iar Everton 54. Arsenal a avut o perioada mai buna recent castigand ultimele 4 intalniri, toate acestea fiind doar la un gol diferenta.

 

 

Pariati ambele echipe sa inscrie la cota 1.53.