Meci: Petrolul Ploiesti – Pandurii Targu-Jiu

 

Luni, 29.07.2013 de la ora 20.45 pe stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti se vor intalni echipele Petrolul Ploiesti si Pandurii Targu-Jiu intr-un meci ce se desfasoara in etapa a 2-a a Ligii I. Ploiestenii vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Pecanha, Achim, Geraldo, Hoban, Guilherme, Mustivar, De Lucas, Boudjemaa, Teixeira, Grozav si Hamza, in timp ce cei de la Targu-Jiu vor incepe cel mai probabil cu: Mingote, Ungurusan, da Silva, Paraskevas, Momcilovic, Anton, Breeveld, Buleica, Eric, Nistor si Matulevicius. La Petrolul Marinescu este accidentat si Bornescu este suspendat, iar la Pandurii Mamele si Predescu sunt accidentati.

 

Cei de la Petrolul nu au facut meciuri prea bune in pauza competitionala, atunci cand au facut meci egal cu cei de la Lokomotiv Zagreb, scor 2-2, au pierdut in fata celor de la Hajduk Split, scor 0-1, au remizat cu cei de la Maribor, scor 1-1, au pierdut in fata celor de la Partizan Belgrad, scor 1-0 si au reusit sa castige un singur meci, cel in impotriva celor de la Ludogorets, cand s-au impus cu 4-1, insa odata cu inceperea campionatului si preliminarilor Ligii Europa, cei de la Petrolul au evoluat mai bine, dupa ce i-au invins in deplasare pe cei de la Universitatea Cluj, scor 1-0 si dupa ce i-au dominat clar pe feroezi de la Vikingur.

 

Cei de la Pandurii Targu-Jiu au jucat 6 meciuri amicale in cantonamentul pe care l-au facut in Austria, acolo unde au reusit sa castige 3 meciuri, au remizat de 2 ori si au pierdut un singur meci, iar in prima etapa au reusit sa ii invinga pe cei de la FC Brasov cu scorul de 3-1.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.85 pentru o victorie a celor de la Petrolul, 3.50 pentru o remiza, si 4.20 pentru o victorie a Pandurilor. Cele doua echipe au loturi echilibrate si ambele doresc sa se claseze in primele 3 echipe la sfarsitul campionatului. Dupa ce am urmarit echipele in prima etapa, cred ca le va fi greu celor de la Petrolul sa se impuna. Pronosticul free-bets pentru acest meci este de x2 la o cota de 1.95.

 

Pronostic: Pandurii Targu-Jiu sau egal Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.95