Pont Manchester United CFR ClujAnaliza Manchester United – CFR Cluj

 

Cu un mare derby care urmeaza pentru Manchester United, este clar ca Sir Alex Ferguson nu va lua acest meci in serios. Oricum, managerul a spus ca va respecta toate echipele ramase din grupa, in special pe Galatasaray, planul de a trimite o echipa neexperimentata lea adus inca o victorie turcilor.

 

Este un contrast straniu ca acuma 12 luni Manchester United a mers la Basel stiid ca doar o victorie ii poate califica mai departe in Champions League. In acea zi, United a pierdut cu 2-1 si sa multumit cu un loc in Europa League, dar in acest sezon totul sa schimbat dupa ce si-a asigurat prima pozitie inca din etapa a patra. United a strans incredere in ultimele meciuri castigand 3 de la infrangerea cu Galatasaray si Norwich City. Au inregistrat 5 victorii la rand acasa in toate competitiile de la infrangerea 2-3 cu Tottenham la sfarsitul lui septembrie iar acea infrangere este singura din ultimele 16 meciuri in toate competitiile.

 

Nemanja Vidic este inca absent si Rio Ferdinand, Patrice Evra, Michael Carrick si Robin Van Persie vor fi odihniti. Oricum, vom vedea o echipa stabila in aceasta seara cu Phil Jones, Chris Smalling, Rafael si Wayne Rooney.

 

Cand sa extras grupa, mi se parea ca CFR Cluj este cea mai slaba echipa din grupa,dar acum ei au sanse sa se califice mai departe in Champions League. In timp ce nu mai au sanse sa intre in Champions League sezonlul viitor, clujenii vor veni pe Old Trafford foarte motivati deoarece nu au nimic de pierdut ci numai de castigat daca fac un meci bun.

 

CFR Cluj este clasata pe locul 3 in grupa la egalitate de puncte cu Galatasaray fiind departajati de meciul direct. Se vor califica mai departe daca vor depasi rezultatul care va fi obtinut de Galata la Braga. Oricum, si Galata si CFR intalnesc echipe care nu au nimic de pierdut fiind motivati doar de orgoliu. CFR-ul a strans 4 puncte in cele 2 meciuri in deplasare, invingand Braga si facand egal la Galata.

 

Echipa este neinvinsa in ultimele 4 meciuri in toate competitiile si au suferit doar o infrangere in ultimele 6. Clujul este neinvins in ultimele 5 meicuri in deplasare castigand 3 din ele deci increderea va fi destul de buna pentru acest meci.

 

Pont Manchester United – CFR Cluj

 

Clujul este o echipa de contra-atac si au stralucit in meciurile din deplasare, dar sunt curios sa vad reactia lor cand vor juca pe acest stadion. Oricum, ei au inregistrat o victorie in Roma impotriva Romei in trecut si ar fi o prostie sa fie desconsiderati in acest meci.

 

Decat sa me uit la cotele date pentru rezultat, voi paria ca Wayne Rooney va inscrie oricand la cota 1.95 data de bet365. Rooney a inscris si sambata cu Reading si Sir Alex Ferguson a sugerat ca va fi titular si in acest meci.