Meci: FC Dinamo Bucuresti – FC Vaslui

 

Duminica, 28.07.2013 se va disputa de la ora 21:30 pe stadionul “National Arena” din Bucuresti, partida dintre FC Dinamo Bucuresti si FC Vaslui, meci ce se desfasoara in etapa a 2-a a Ligii I. Dinamo va incepe cel mai probabil aceasta partida cu: Balgradean, Fai, Grigore, Asanovic, Filip, Rus, Matei, Elton, Curtean, Thomas, Ndaw, in timp ce cei de la FC Vaslui vor incepe cel mai probabil cu: Straton, Celeban, Varela, Cordos, Salageanu, Antal, Caue, Lovrecic, Sanmartean, Pozder, Temwanjera. La Dinamo vor lipsi Luchin si Catalin Munteanu care sunt accidentati.

 

Cei de la Dinamo Bucuresti au jucat 5 meciuri amicale in pauza competitionala, acolo unde au reusit sa nu piarda niciun meci. I-au invins pe cei de la Livingston, scor 3-0, au remizat cu englezii de la Oldham, scor 2-2, la fel au facut meci egal si cu cei de la Ayr United, scor 1-1, i-au invins pe scotienii de la Hearts, scor 5-1, pentru ca sa remizeze cu cei de la Barnsley, scor 2-2, iar in prima etapa au pierdut in fata celor de la ACS Poli Timisoara, cu scorul de 0-2.

 

Cei de la Vaslui au jucat si ei 5 meciuri amicale in aceasta pauza competitionala, acolo unde au fost invinsi cu 0-4 de Sevastopol, au pierdut cu 0-1 in fata celor de la Karlsruher SC, au remizat cu Volga, scor 0-0, acelasi scor l-au facut si in meciul cu Ingolstadt, si i-au invins cu scorul de 3-1 pe cei de la CSM Moinesti, iar in prima etapa i-au invins acasa pe cei de la Rapid Bucuresti.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.30 pentru o victorie a celor de la Dinamo, 3.25 pentru o remiza si 3.10 pentru o victorie a celor de la Vaslui. Tinand cont de forma aratata de cele doua echipe in prima etapa cred ca le va fi destul de greu celor de la Dinamo sa se impuna, astfel incat pronosticul free-bets pentru acest meci este de X2 la o cota de 1.61.

 

Pronostic: FC Vaslui sau egal Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.61