pont dinamo - concordiaDinamo Bucuresti este una din cele patru echipe cu un record perfect din startul partii a doua din campionat,inregistrand o victorie acasa de 2-1 cu Brasov inainte de a obtine succesul de 1-0 in derby-ul cu rivalii Rapid Bucuresti.

 

Atacantul veteran Ionel Danciulescu a demonstrat inca o data ca inca mai are ceea ce este nevoie, jucatorul compensand golul decisiv cu Rapid, care a fost, de asemenea, al 212-lea lui gol din toata cariera din Liga 1.

 

Cainii rosii incearca sa construiasca o echipa competitiva pentru urmatorul sezon, dar se pare ca asta nu este un motiv pentru a neglija rezultatele din a doua parte a sezonului.

 

Acest meci impotriva echipei Concordia Chiajna pare cel mai usor pana in prezent, dar Dinamo nu ar trebui sa ii subestimeze,pentru ca este o echipa care i-a tinut in remiza.

 

 Concordia Chiajna sta pe pozitia 10 care pare destul de sigura in acest moment, existand sapte puncte intre ei si zona de picatura.

 

Concordia va veni in in acest meci cu patru infrangeri, deci o remiza in Bucuresti impotriva la Dinamo este ceea ce cauta, o victorie nu pare sa aiba loc pentru ei, avand in vedere de ceea ce sunt capabili.

 

Acesta va fi al doilea meci consecutiv pe drum al echipei Concordia, primul fiind o infrangere de 3-2 pentru Brasov.Echipa lui Ilie Stan nu s-a putut tine pe picoare dupa ce a luat conducerea in a doua jumatate si s-a terminat cu a cincea lor infrangere in sezonul acesta.

Pont Dinamo – Concordia Chiajna

Cea mai grea sarcina a antrenorului Cornel Talnar pentru Dinamo Bucuresti va fi de a mentine echipa sa motivata pentru meciul acesta,  Dinamo are cu siguranta o calitate superioara, dar apararea incapatanata a echipei Concordia ar putea sa le creeze probleme.

 

Concordia este o parte mediocra, arma lor principala este de a zadarnici adversarii cu o aparare supraaglomerata, dar odata ce primesc un gol, probabilitatea de a se intoarce in joc este mica.

 

Dinamo are al treilea cel mai buni atac din Liga 1, cu 33 de goluri, cu o medie de 2.1 goluri marcate pe meci acasa, ne asteptam ca echipa sa asigure a treia victorie consecutiva din 2013.

Ponostic: Dinamo la cota 1.44 oferita de bet365.