Pont Concordia Chiajna SteauaAnaliza Concordia Chiajna – Steaua

 

Concordia Chiajna a fost eliminata din Cupa Romaniei dupa ce au pierdut in fata favoritilor competitiei, Petrolul Ploiesti. Echipa din Chiajna avea mari sperante de la aceasta competitie, dupa ce au eliminat Steaua la penaltiuri. Oricum, Concordia are un sezon de Liga 1 decent fiind la doar un punct de prima jumatate a clasamentului ceea ce este o performata buna pentru o echipa care era favorita la retrogradare.

 

 

Doar trei echipe au luat trei puncte la Chiajna in acest sezon si ambele sunt din Clus, Universitatea si CFR, dar Concordia si-a impartit puncte cu Rapid si Dinamo.

 

 

Steaua merge la acest meci dupa doua infrangeri dureroase, au avut o saptamana teribila, au pierdut cu 1-5 in Europa League cu Stuttgart apoi au pierdut cu 3-1 la Brasov. Antrenorul Claudiu Reghecampf a incercat o formula ofensiva 3-4-3 impotriva Stuttgart-ului ce sa dovedit a fi o decizie teribila si realizand ca este o greseala au tracut inapoi la formula clasica 4-2-3-1 in meciul cu Brasov, formula ce sa dovedit mai functionala, dar se pare ca oboseala si-a spus cuvantul in al doilea meci.

 

 

Steaua este lider detasat in Liga 1 ceea ce este un lucru bun pentru ei fiind la 7 puncte de Astra Ploiesti. Daca evita infrangerea in etapa 6 a Europa League cu Copenhaga se califica in primavara europeana. Claudiu Reghecampf va trebui sa improvizeze in aparare in meciul cu Chiajna deoarece nu  are fundas dreapta disponibil si se pare ca Chipciu va juca pe aceasta pozitie.

 

 

Pont Concordia Chiajna – Steaua

 

 


Dupa cum am mentionat mai sus, Concordia Chiajna a eliminat Steaua din Cupa Romaniei la inceputul lui noiembrie la penalti dup ce nu sa marcat in 120 de minute. Concordia a inscris doar 8 goluri in noua meciuri acasa, in timp ce Steaua nu a primit gol in trei din cinci partide in deplasare in Liga 1. De asemenea Concordia nu a reusit sa inscrie in intalnirile cu echipele din Bucuresti.

 

 

Ma astept la inca un meci foarte tactic cu Steaua in contolul situatiei si Chiajna incercand sa ramana organizata in defensiva, deci nu vad sa se marcheze nici in acest meci. Echipa gazda va fi preocupata sa nu faca greseli in defensiva , dar mai devreme sau mai tarziu Steaua va fi capabila sa inscrie pentru a obtine cele trei puncte.

 

 

0-1   sau 0-2 sunt rezultatele cele mai probabile ale acestui meci. Dar Concordia Chiajna a reusit sa obtina egaluri albe impotriva Stelei, Dinamo si Rapid in acest sezon, si in acest caz cel mai bun pariu ari fi ca Steaua nu primeste gol in acest meci.

Pariaza Steaua nu primeste gol la cota 2.00 la bet365.