Meci: Romania – Slovacia

 

Miercuri, 14.08.2013 de la ora 21:00 pe stadionul “National Arena” se va desfasura partida amicala dintre nationala Romaniei si cea a Slovaciei, acesta fiind ultimul meci inainte de disputele pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2014, cu Ungaria si Turcia.

 

Selectionarul Victor Piturca a convocat urmatorii jucatori pentru meciu cu slovacii: Lobont, Lung. Jr. , Tatarusanu, Chiriches, Gaman, Goian, Grigore, Latovlevici, Matel, Nica, Hoban, Lazar, Maxim, Neagu, Nicolita, Pintilii, Tanase, Torje, Alexe, Grozav, Marica si Stancu. O surpriza din partea selectionerului a fost neconvocarea lui Adrian Mutu. Romania nu a avut evolutii foarte convingatoare in ultimele ei meciuri amicale, ea reusind sa invinga cu greu Australia intr-un meci amical, scor 3-2, a remizat cu Ungaria, scor 2-2 si a fost invinsa cu scorul de 4-0 de Olanda, in meciuri ce tin cont de preliminariile pentru CM din 2014, iar in ultimul meci, disputat cu cei din Trinidad & Tobago s-a impus cu 4-0.

 

Jan Kozak, selectionerul Slovaciei se va prezenta cu urmatorii jucatori in meciul cu Romania: Kozacik, Kuciak, Mucha, Breznanik, Eisovsky, Iurica, Hubocan, Pekarik, Piacek, Skrtel, Svento, Hamsik, Kooa, Kucka, Mak, Pecovsky, Stefanik, Weiss, Depetris, Jakubko, Kubic, Nemec, Sestak. Cu toate ca au niste jucatori de o valoare incontestabila cum ar fi Skrtel care joaca la Liverpool sau Hamsik de la Napoli, care este cotat la 35 de milioane de euro, slovacii nu au reusit niste meciuri foarte bune in ultima perioada, cand au pierdut in fata Cehiei si a Belgiei, si au remizat cu Lituania, Suedia si Liechtenstein.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.91 pentru o victorie a Romaniei, 3.40 pentru o remiza si 4.00 pentru o victorie a Slovacilor. Cu toate ca Slovacia are cativa jucatori foarte valorosi in lot, nu a aratat un joc prea bun in meciul amical cu Liechtenstein. Acest lucru si faptul ca Romania a facut meciuri amicale foarte bune in ultima perioada ma face sa cred ca tricolorii se vor impune in aceasta partida. Pronosticul free-bets pentru acest meci este 1 solist.

 

Pronostic: Romania Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.91