Pronostic Premier League

 

 

Analiza Newcastle United – Manchester City

 

Newcastle United a pierdut la Fulham cu 2-1 luni seara si au cazut pe locul 14 cu 17 puncte. Distanta pana la zona de retrogradare nu mai este mult si se micsoreaza in fiecare saptamana iar echipa lui Pardew trebuie sa inceapa sa castige meciuri. Echipa lui a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri. Newcastle a fost lovita de niste accidentari in ultimele luni dar acum sunt in formatia completa.  In ultimele 6 meciuri acasa nu au facut nici un egal si nu vad ca acest lucru sa se intample sambata. 4 din 5 meciuri au fost peste 2.5 goluri.

 

 

Campionii au fost foarte ghinionisti in derby-ul cu Manchester United pierdut cu 2-3 weekend-ul trecut. Manchester City a dominat startul partidei dar rivalii iau surprins cu 2 goluri pe final. Echipa lui Mancini era neinvinsa acasa si va fi interesant sa vedem reactia lor cu Newcastle. Forma meciurilor din deplasare nu este chiar foarte buna. Nu au fost invinsi dar au facut 4 egaluri fata de 3 victorii. 2 din ultimele 3 meciuri din deplasare sau inchei 0-0 cu West Ham si Cheslea inainte de victoria cu Wigan.

 

 

Pronostic Newcastle United  – Manchester City

 

 

Manchester City sunt clar favoriti in acest meci si cred ca vor castiga. Pariul meu pentru acest meci este ca Manchester City va inscrie 2 sau mai multe goluri. Campionii au inscris 2 sau mai multe goluri in 7 din 10 meciuri din deplasare si au inscris 2 sau mai multe in ultimele 6 intalniri cu Newcastle United.