analiza si pont rapid astra


Analiza Rapid – Astra

 

Acesta este cel mai slab sezon al Rapidului din 2002, cu 26 de puncte in 17 partide sunt clasati pe locul 8 al Ligi 1 fara a avea sperante la un loc in top 4. Etapa trecuta Rapid a jucat la Ceahlaul  unde au facut inca un meci slab, din fericire pentru rapidisti gazdele nu au fost prea inspirate si meciul sa incheiat cu un scor alb.

 

Rapid nu a castigat un trofeu de 6 ani si acum Cupa Romaniei este singura lor speranta, dar intalnesc o echipa in fata careia au pierdut cu 2-0. Daniel Pancu va fi disponibil pentru acest meci dupa ce a lipsit cu Ceahlaul, speram ca el va fi mai inspirat decat restul echipei, Rapid nu a reusit sa inscrie in trei din ultimele cinci meciuri de Liga 1.

 

Astra Ploiesti este cea mai mare surpriza a Ligii 1 din acest an, ei sunt pe locul doi la 7 puncte de liderul Steaua. Echipa din Ploiesti a facut schimb de locuri cu Pandurii dupa ce iau invins pe acestia in ultima etapa cu 4-1.

 

Astra a inregistrat recorduri excelente in meciurile in deplasare, fiind cea mai buna in aceste intalniri cu 16 puncte in 8 meciuri. Ultimele doua meciuri in deplasare sau terminat cu scor identic 2-0 in fata Rapidului si a CFR-ului.

 

Pont Cupa Romaniei Rapid v Astra

 

Presiunea este pe Rapid, o infrangere aici le-ar crea si mai multe probleme, in timp ce Astra isi poate permite o eliminare din cupa deoarece ei lupta pentru primul loc din Liga 1. Desigur, acest lucru nu inseamna ca Astra nu va trata acest meci cu seriozitate, doar ca Rapid are nevoie de aceasta victorie mai mult. Nu imi imaginez inca o victorie cu 2-0 a Astrei ca cea de la inceputul lunii.

 

Astra a inscris in sapte din ultimele opt meciuri din Liga 1 si nu vad ca ei sa faca inca un meci fara sa primeasca gol in fata Rapidului pe stadionul Giulesti.

 

Pariaza ambele echipe sa inscrie la cota de 1.80 la Bet365.