Meci: Otelul Galati – Petrolul Ploiesti

 

Duminica, 11.08.2013 pe stadionul “Otelul” din Galati de la ora 19:00 se joaca partida dintre Otelul Galati si Petrolul Ploiesti, meci ce se desfasoara in etapa a 4-a a Ligii I.

 

Otelul se afla dupa 3 etape pe locul 5 in clasament, cu 2 victorii si o infrangere. In prima etapa au castigat in deplasare la Corona Brasov, scor 1-0, in etapa a 2-a i-au invins acasa pe cei de la Universitatea Cluj, scor 2-1, iar in etapa a 3-a au pierdut cu scorul de 1-2 la Pandurii Targu-Jiu, dupa ce au condus cu 1-0. Otelarii vor incepe partida cu Petrolul cel mai probabil cu urmatorul 11: Branet, Felipe, Sarghi, Costin, Popescu, Milea, Neagu, Giurgiu, Iorga, Marquinhos, si Astafei. Cei de la Otelul au 3 jucatori accidentati pentru acest meci, pe Zaharia, Ilie si Murgoci.

 

Petrolul se afla momentan pe locul 7 in clasament, cu 2 egaluri si o victorie. In prima etapa s-au impus in deplasa la Universitatea Cluj, scor 1-0, in etapa a 2-a au remizat acasa cu Pandurii, scor 1-1, iar in etapa a 3-a au remizat tot acasa cu FC Brasov. Ploiestenii vor incepe partida cel mai probabil cu: Pecanha, Alcenat, Alves,Yamissi, Guilherme, Hoban, De Lucas, Boudjemaa, Hamza, Grozav, Dore. Pentru acest meci Benga, Marinescu si Morar sunt accidentati, iar Bornescu este suspendat.

 

Cei de la bet365 ne ofera o cota de 3.40 pentru o victorie a celor de la Otelul, 3.25 pentru o remiza si 2.15 pentru o victorie a celor de la Petrolul. Ploiestenii au evoluat foarte bine in Europa League, insa in campionat nu au avut prestatii la fel de bune, si remizele cu cei de la Pandurii si FC Brasov ma fac sac red ca le va fi greu sa se impuna in aceasta partida. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este 1X.

 

Pronostic: Otelul Galati sau egal Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.72