Meci: Gaz Metan Medias – FC Vaslui

 

Luni, 12.08.2013 pe stadionul “Gaz Metan” din Medias de la ora 20:30 se joaca partida dintre Gaz Metan Medias si FC Vaslui, meci ce se desfasoara in etapa a 4-a a Ligii I.

 

Medias se afla pe locul 17 in Liga I, cu 3 infrangeri din tot atatea meciuri. In prima etapa au pierdut in deplasare la Sageata Navodari, scor 0-1, in etapa a 2-a au fost invinsi acasa cu scorul de 1-2 de FC Botosani, iar in etapa a 3-a au pierdut tot cu scorul de 1-2 in deplasare la ACS Poli Timisoara. Mediesenii vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Plesca, Zaharia, Muth, Markovic, Buzean, Todea, Tahar, Muntean, Bawab, Petre si Vitinho. Singurul jucator indisponibil al celor de la Gaz Metan este Frasinescu, care este accidentat.

 

FC Vaslui se afla pe locul 11 in Liga I, cu o infrangere si o victorie. In prima etapa Vasluienii i-au invins pe cei de la Rapid cu scorul de 2-1, insa acest meci a fost anulat deoarece Rapid a fost exclusa din Liga I. In etapa a 2-a FC Vaslui a pierdut in deplasare la Dinamo, scor 2-0, iar in etapa a 3-a i-au surclasat clar pe cei de la CFR Cluj cu scorul de 4-0. Echipa lui Porumboiu va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Cerniauskas, Viveiros, Celeban, Varela, Salageanu, Caue, Wilk, Antal, Lovrecic, Sanmartean, Buhaescu. Pentru acest meci vasluienii nu vor putea conta pe Sburlea care este accidentat si pe Temwanjera care este suspendat.

 

Bet365 ne ofera o cota de 3.30 pentru o victorie a celor de la Medias, 3.20 pentru o remiza si 2.25 pentru o victorie a celor de la Vaslui. Tinand cont de diferenta de valoare intre cele doua loturi si de forma slaba de moment a celor de la Gaz Metan, este foarte posibil ca FC Vaslui sa plece cu 3 puncte de la Medias. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este de 2 solist.

 

Pronostic: FC Vaslui Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.25