Meci: FC Rapid Bucuresti – FC Viitorul Constanta

 

Duminica, 28.07.2013 de la ora 19.00 pe stadionul “Giulesti” din capitala, se vor intalni echipele FC Rapid Bucuresti si FC Viitorul Constanta, intr-un meci ce se desfasoara in etapa a 2-a a Ligii I. Rapid va incepe cel mai probabil aceasta partida cu urmatorul 11: Draghia, Voicu, Lung, Iacob, Stoica, Paun, Negru, Ionita II, Ciolacu, Pancu si Martin, in timp ce cei de la Viitorul vor juca cel mai probabil cu: Buzbuchi, Balasa, Ghionea, Putanu, Tosca, Lazar, Benzar, Araujo, Dica, Nastasie si Rusu. In sezonul trecut Rapid s-a impus in ambele partide, cu acelasi scor, 2-1.

 

Rapid a fost cat pe ce sa nu evolueze anul acesta in Liga I, insa a primit sansa de la Federatie sa joace un meci de baraj pentru ramanerea in prima liga cu cei de la Concordia Chiajna, meci pe care au reusit sa il castige cu scorul de 2-1. Cu tot haosul care a fost la Rapid in aceasta vara, giulestenii au reusit sa joace un singur meci amical, cu CS Urban Titu, meci ce l-au pierdut cu scorul de 0-1, iar in prima etapa au fost invinsi de FC Vaslui cu scorul de 1-2.

 

Viitorul Constanta a sustinut in aceasta pauza competitionala un cantonament in Turcia, acolo unde au inregistrat 2 victorii, 3 egaluri si 1 infrangere, iar in prima etapa au suferit o infrangere usturatoare pe teren propriu in fata celor de la Astra Giurgiu, scor 0-4.

 

Bet365 ne ofera pentru acest meci o cota de 2.05 pentru o victorie a Rapidului, 3.50 pentru un meci egal, si 3.40 pentru o victorie a celor de la Viitorul Constanta. Niciuna dintre cele doua echipe nu au aratat foarte bine in prima etapa, insa tinand cont de faptul ca Rapidul evolueaza in fata propriilor suporteri, cred ca giulestenii vor trata meciul cu o ambitie foarte mare si se vor impune in acest meci.

 

Pronostic: FC Rapid Bucuresti Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.05