Meci: FC Brasov – FC Sageata Navodari

 

Duminica, 29.07.2013 de la ora 19:00 pe stadionul “Tineretului” din Brasov se vor intalni echipele FC Brasov si FC Sageata Navodari intr-un meci ce se desfasoara in etapa a 2-la a Ligii I. Cei de la Brasov vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Marinescu, Straut, Oltean, Machado, Serginho, Dias, Mateiu, Madeira, Popa, Buga si Fonseca, in timp ce cei de la Sageata Navodari vor incepe cel mai probabil cu: Panagopoulos, Peteleu, Popa, Munteanu, Filip, N’Doye, Muzac, Florean, Vezan, Tigoianu si Roman. La FC Brasov nu exista jucatori accidentati sau suspendati, iar la Sageata Navodari va lipsi Daruiala, care este accidentat.

 

Brasovenii au jucat in aceasta pauza competitionala 6 meciuri amicale, si au inregistrat 4 infrangeri si 2 victorii, iar in prima etapa au pierdut in deplasare la cei de la Pandurii Targu-Jiu cu scorul de 1-3.

 

Cei de la Sageata Navodari au jucat 5 meciuri amicale in aceasta pauza competitionala, insa nu au facut o figura foarte frumoasa. I-au invins pe austriecii de la Wiener SK, scor 1-0, au pierdut cu Pandurii Targu Jiu, scor 0-1, au fost invinsi de Lombard-Papa, scor 1-2, au remizat cu cei de la Kaposvari Rakoczi, scor 1-1 si au fost invinsi de cei de la FC Puskas, scor 2-3, iar in prima etapa au reusit sa ii invinga acasa pe cei de la Gaz Metand Medias, scor 1-0.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.80 pentru o victorie a celor de la Brasov, 3.50 pentru o remiza si 4.50 pentru o victorie a celor de la Sageata Navodari. Tinand cont de jocul prestat de cele doua echipe in prima etapa, cred ca le va fi destul de greu celor de la FC Brasov sa se impuna. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este de X2 la o cota de 2.05.

 

Pronostic: Sageata Navodari sau egal Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.05