Meci: FC Botosani – Sageata Navodari

 

Sambata, 03.08.2013 de la ora 18:00 pe stadionul “Municipal” din Botosani se va disputa partida dintre FC Botosani si Sageata Navodari, meci ce se desfasoara in etapa a 3-a a Ligii I. Cei de la Botosani vor incepe partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Curileac, Patache, Ursu, Dinu, Acsinte, Tincu, Fulop, Vasvari, Croitoru, Vraciu, Carjan, in timp ce cei de la Navodari vor incepe meciul cel mai probabil cu: Panagopoulos, Peteleu, Popa, Munteanu, Filip, Vezan, Muzac, Florean, Dinu, Tigoianu si Chitu. Botosanenii nu au jucator indisponib pentru aceasta partida, iar la Sageata Navodari va lipsi Daruiala care este accidentat si N’Doye care este suspendat.

 

Cei de la Botosani au jucat 4 meciuri amicale in aceasta pauza competitionala, toate cu echipe din Moldova, acolo unde au reusit sa ii invinga pe cei de la Zimbrul II cu scorul de 5-0, de asemenea i-au invins si pe cei de la Zimbrul, scor 1-0, au remizat cu FC Veris, scor 2-2, si au facut un egal fara goluri cu cei de la Olimpia Balti. Ei au reusit si prestatii excelente in primele doua etape ale Ligii I, acolo unde au remizat 0-0 cu CFR Cluj si i-au invins cu 2-1 pe cei de la Gaz Metan Medias. Puteti urmari scorul acestui meci pe 1x2live.

 

Cei de la Sageata Navodari au jucat 5 meciuri amicale in aceasta pauza competitionala, insa nu au facut o figura foarte frumoasa. I-au invins pe austriecii de la Wiener SK, scor 1-0, au pierdut cu Pandurii Targu Jiu, scor 0-1, au fost invinsi de Lombard-Papa, scor 1-2, au remizat cu cei de la Kaposvari Rakoczi, scor 1-1 si au fost invinsi de cei de la FC Puskas, scor 2-3, in prima etapa au reusit sa ii invinga acasa pe cei de la Gaz Metand Medias, scor 1-0, iar in etapa a 2-a au remizat 1-1 cu FC Brasov.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.95 pentru o victorie a celor de Botosani, 3.20 pentru remiza si 4.20 pentru o victorie a celor de la Navodari. Tinand cont de suportul publicului si de lipsa lui N’Doye de la Sageta, cred ca Botosaniul se va impune in acest meci.

 

Pronostic: FC Botosani Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.95