Meci: Italia – Argentina

 

Miercuri, 14.08.2013 de la ora 21:45 pe stadionul “Olimpico” din Roma se va desfasura partida amicala dintre nationala Italiei si nationala Argentinei, meci ce desfasoara in onoarea Papei Francisc.

 

Cesare Prandelli, selectionerul Italiei va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Buffon, Maggio, Chiellini, Bonucci, Astori, Pirlo, De Rossi, Marchisio, Montolivo, El Shaarawy si Balotteli. Ultimele partide disputate de italieni au fost cele de la Cupa Confederatiilor acolo unde nu au reusit niste partide foarte reusite, ei fiind invinsi de Brazilia cu scorul de 2-4, pierzand la loviturile de departajare in fata Spaniei si invingandu-i tot la loviturile de departajare pe cei din Uruguay.

 

Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella va incepe aceasta partida cu Italia cel mai probabil cu urmatorul 11: Romero, Zabaleta, Garay, Coloccini, Campagnaro, Mascherano, Lamela, Banega, Di Maria, Messi si Higuain. Argentina a jucat 3 meciuri in aceasta vara pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014, remizand in fiecare meci, 1-1 cu Bolivia, 0-0 cu Columbia si 1-1 cu Ecuador, iar in ultima partida pe care a disputat-o, meciul amical cu Guatemala, s-au impus cu scorul de 4-0.

 

In ultimele 3 partide dintre cele doua selectionate s-a impus Argentina, in 2004 la Jocurile Olimpice au castigat cu 3-0, in 2001 intr-un meci amical s-au impus cu scorul de 2-1, iar in 1990 la Campionatul Mondial s-a impus dupa loviturile de departajare.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.40 pentru o victorie a Italiei, 3.10 pentru o remiza si 3.10 pentru o victorie a Argentinei. Tinand cont de ultimele partide disputate de cele doua echipe si de forma nu tocmai buna aratata de Italia la Cupa Confederatiilor, cred ca le va fi destul de greu sa castige in fata Argentinei. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este egal sau victorie Argentina la o cota de 1.57.

 

Pronostic: egal sau Argentina Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.57