pont borussia dortmund manchester cityAnaliza Borussia Dortmund – Manchester City

 

Manchester City merge in aceasta deplasare stiind ca nu au nici o sansa sa se califice in primavara Champions League dar trebuie sa castige cu Borussia Dortmund in aceasta seara daca vor sa aiba o sansa la Europa League. Desi uni au spus ca City ar trebuii sa se concentreze la apararea titlului Premier League, Mancini a a declarat ca este important sa isi continue si parcursul in Europa. City nu a reusit sa castige nici un meci si este pozitionata pe ultimul loc in grupa D cu trei puncte.

 

Borussia Dortmund au castigat grupa si joaca acest meci numai din mandrie. Echipa lui Klopp are 11 puncte din 5 meciuri in care au reusit 3 victorii si 2 egaluri. Pana acum nimeni nu a reusit sai invinga incluzand Realul cu care sau intalnit de doua ori si nu cred ca vor pierde acum. Desi si-a creat nenumarate sanse in meciul de acasa cu Ajax au castigat doar cu 1-0 fiind singurul meci in care ambele echipe nu au marcat.

 

Manchester City au iesit din Champions League oricare ar fi rezultatul aici. Cu trei puncte din cinci meciuri pot doar sa termine maxim pe locul 3 daca castiga aici si Real bate Ajax-ul. Echipa lui Mancini nu a castigat nici un meci ceea ce este un soc pentru ca sau intalnit cu Ajax-ul de doua ori. In meciurile in deplasare City are un record foarte slab, au pierdut cu 3-2 la Real iar la Ajax cu 3-1. In toate meciurile lui City ambele echipe au inscris si cred ca meciul din seara asta va respecta trendul.

 

Pont Borussia Dortmund – Manchester City

 

Dortmund sunt favoriti la castigarea acestui meci. Oricum, ei nu au nevoie de victorie si cred ca un egal le-ar fi de ajuns si ar castiga grupa neinvinsi. Manchester City a iesit din competitie si nu stiu cat de motivati vor fi pentru acest meci. Chiar si asa, nu vor vrea sa piarda acest meci si un rezultat de egalitate le-ar surade.

 

Ambele echipe sa inscrie este o predictie buna dar o cota destul de mica. In schimb as paria pe un scor egal la o cota foarte buna.

Pariaza egal Borussia Dortmund – Manchester City la cota 3.75.