Barcelona PSGBarcelona nu a stralucit in primul meci in Franta, si o mare parte din prima repriza a fost sub presiune, si in ciuda tuturor presiunilor, Messi a reusit sa deschida scorul in acest meci. Rezultatul final 2-2 este favorabil pentru o trecere in urmatoarea etapa a competitiei. Cota Barcelonei pentru castigarea acestui meci este de 1.36. Ei nu au pierdut un meci acasa de peste trei ani, incluzand si ultima victorie impotriva lui AC Milan  cu 4-0. Daca Blaugrana va reusi sa se califice mai departe va fi a sasea semifinala consecutiva. Recordul Barcelonei impotriva echipelor franceze este de 5 victorii un egal si o infrangere. Pentru a inscrie in orice minut, Messi, are cota de 1.36. Daca esti in cautarea unui pariu mai bun pentru acest meci poti incerca pariul de tip Handicap Asiatic Barcelona -1.5 la cota 1.39 in care Barcelona va trebuii sa castige la o diferenta de 2 goluri.

 

Daca meciul se termina 0-0 veti primi banii inapoi la bet365.

 Echipa probabila: Valdes – Alves, Pique, Puyol, Alba – Xavi, Busquets, Iniesta – Sanchez, Messi, Villa.

PSG a inceput meciul de acasa cu incredere in fortele proprii si chiar au reusit sa marcheze, dar problemele din defensiva iau facut sa incaseze doua goluri. Cu un rezultat final de 2-2 in meciul de acasa, sansele parizienilor sau diminuat. Echipa a pierdut patru si a castigat trei din ultimele sapte intalniri cu ehipele spaniole. PSG a terminat egal in prima etapa de 10 ori si a reusit sa se califice mai departe de cinci ori. Toate aceste meciuri de calificare au fost in urma cu aproape 23 de ani. Cota ca PSG sa castige acest meci este de 9.00, in timp ce egalul are cota 5.50. Orice sar intampla in acest meci PSG va avea nevoie de goluri, chiar si un egal la 2 sau mai mult le0ar da o sansa de prelungiri sau o calificare. Oricum este putin probabil ca Barcelona sa dea omita un scorul favorabil din prima etapa, in special dupa ce am fost martori la meciul cu Milan de pa Camp Nou.  

Echipa probabila: Sirigu – Maxwell, Alex, Silva, Jallet – Pastore, Matuidi, Beckham, Moura – Lavezzi, Ibrahimovic

 

Pronostic Barcelona – PSG

 

Pronostic 1: Victoria Barcelonei la cota 1.36. Acest pariu va fi cel sigur din seara aceasta.

Pronostic 2: Dupa ce am vazut ce sa intamplat cu AC Milan, cred ca vom vedea si in acest meci destule goluri. Peste 2.5 goluri la cota 1.90 pare a fi o optiune foarte buna de pariu.