Ultimul meci al etapei din Primera Division aduce un duel intre ocupanta penultimului loc Almeria si ocupanta locului 6 Real Sociedad.Almeria se afla in zona retrogradarii iar in ultimele 5 partide au castigat doar un punct.Sociedad spera inca la o participare in Champions League dar au de recuperat 6 puncte fata de ocupanta locului 4 Athletic Bilbao.In meciul tur Sociedad s-a impus pe teren propriu cu 3-0.

 

Almeria si-a pierdut forma exact cand conteaza mai mult iar acum doar Betis e mai jos in clasament.In acest moment sunt la 2 puncte sub ultimul loc neretrogradabil.Pot iesi din aceasta zona dar trebuie sa practice un fotbal eficient.Dupa ce au invins pe Atletico Madrid la inceputul lunii februarie nu au mai castigat nici un meci.In acest meci vor juca fara golgheterul lor,Rodri,care este suspendat.Echipa probabila:Esteban-Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier-Verza, Corona-Suso, Azeez, Vidal-Zongo.

 

Real Sociedad joaca in serii de cate 2 meciuri cu aceleasi rezultate si va fi greu sa se califice in Champions League daca vor continua sa joace asa.In acest moment se afla pe locul 6 care permite accesul in Europa League.Seria de rezlultate a inceput cu 2 infrangeri apoi 2 remize iar in ultimele 2 meciuri au invins pe Barcelona si Malaga.Interesant e faptul ca antrenorul Arrasate nu a schimbat deloc defensiva dupa aserai negativa de rezultate,dar a schimbat tot mijlocul.In acest meci Jose Angel este suspendat iar locul sa in flancul drept va fi luat de Bella.Capitanul Xabi Prieto revine in echipa si il va trimite pe banca pe Canales.Echipa probabila:Bravo-Zaldua, M. Gonzalez, I. Martinez, de la Bella-Bergara, Zurutuza-Vela, Xabi Prieto, Griezmann-Agirretxe.

 

Almeria joaca bine pe teren propriu dar nu marcheaza multe goluri asa ca cel mai bun pariu pentru acest meci va fi unu cu sub 2.5 goluri care are o cota de 1.80 la Bet365.