Meci: Alexandr Dolgopolov – Mikhail Youzhny

 

Vineri, 30.08.2013 in turul al 2-lea al turneului de Grand Slam de la US Open se vor intalni ucraineanul Alexandr Dolgopolov,numarul 37 mondial si rusul Mikhail Youzhny, numarul 24 mondial. Cei doi s-au mai intalnit pana acum de 3 ori in cariera, scorul intalnirilor directe fiind de 2-1 in favoarea lui Youzhny, acesta impunandu-se si in ultima partida dintre cei doi disputata la Halle in 2012, scor 2-1.

 

Dolgopolov a trecut aici in primul tur destul de usor de belgianul David Goffin, in 3 seturi, scor 6-2 6-4 6-4. Ucraineanul a avut un an destul de modest pe hard anul. A fost eliminat in primul tur la Australian Open, Delray Beach si la Cincinnati, in turul al 2-lea la Indian Wells, Washington si Montreal, cea mai buna performanta a sa fiind inregistrata chiar inainte de US Open, la Winston Salem, unde a reusit sa ajunga pana in sferturile de finala.

 

Youzhny a trecut aici in primul tur de francezul Nicolas Mahut in minimum de seturi, scor 6-4 6-4 7-6. Rusul nu a avut nici el performante foarte bune pe hard anul acesta. A fost eliminat in turul al 2-lea la Doha, Australian Open, Dubai, Indian Wells, Montreal si Cincinnati si in turul al 3-lea la Montreal.

 

Unibet ne ofera o cota de 2.60 pentru o victorie a lui Dolgopolov si 1.48 pentru o victorie a lui Youzhny. Niciunul dintre cei doi jucatori nu a evoluat foarte bine pe hard anul acesta, insa Dolgopolov a avut rezultate sensibil mai bune pe aceasta suprafata. O cota foarte buna pentru aceast meci mi se pare cea de 1.80 oferita de Unibet pentru minim doua seturi castigate de Dolgopolov, tinand cont si de faptul ca toate intalnirile dintre cei doi au avut nevoie de set decisiv. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este +1.5 game-uri pentru ucrainean.

 

Pronostic: +1.5 seturi Dolgopolov Casa de pariuri: Unibet Cota: 1.80