Meci: ACS Poli Timisoara – FC Botosani

 

Vineri, 16.08.2013 pe stadionul “Dan Paltinisanu” din Timisoara de la ora 19:00 se vor intalni echipele ACS Poli Timisoara si FC Botosani, intr-un meci ce se desfasoara in etapa a 5-a Ligii I.

 

Cei de la ACS Poli Timisoara se afla pe primul loc in clasamentul Ligii I, cu 3 victorii si o remiza. Ei au reusit in prima etapa sa treaca cu scorul de 2-0 de cei de la Dinamo Bucuresti, in etapa a 2-a au remizat, scor 2-2 in deplasare CFR Cluj, in etapa a 3-a i-au invins cu scorul de 2-1 pe cei de la Gaz Metan Medias, iar in etapa a 4-a s-au impus cu scorul de 2-1 in deplasa la Navodari. Ei vor incepe partida cu cei de la Botosani cel mai probabil cu urmatorul 11: Coca, Nohai, Scutaru, Seroni, Marovic, Petre, Barbut, Trandu, Boldea, Nicola si Szekely. Singurul jucator incerc pentru acest meci in lotul Timisoarei este Nuno Claro.

 

FC Botosani a avut un inceput neasteptat de bun de campionat, ei aflandu-se pe locul 3 cu 2 victorii si 2 remize. In prima etapa au remizat acasa, scor 0-0 cu CFR Cluj, in etapa a 2-a i-au invins in deplasa pe cei de la Gaz Metan Medias, scor 2-1, in etapa a 3-a au remizat acasa, 1-1 cu cei de la Navodari, iar in ultima etapa s-au impus scor 2-1 in deplasare la FC Brasov. Botosanenii vor incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Curileac, Patache, Tincu, Ursu, Acsinte, Codoban, Croitoru, Vasvari, Vraciu, Carjan, Hadnagy. Singurul jucator indisponibil pentru FC Botosani este Fulop.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.83 pentru o victorie a celor de la ACS Poli Timisoara, 3.30 pentru o remiza si 4.50 pentru o victorie a celor de la Botosani. Timisoara a jucat foarte bine pana acum pe teren propriu si fiind sustinuta de suporteri cred ca va castiga si aceasta partida cu FC Botosani. Pronosticul free-bets este victorie ACS Poli Timisoara.

 

Pronostic: ACS Poli Timisoara Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.83