Meci: AC Milan – PSV Eindhoven

 

Miercuri, 28.08.2013 pe stadionul “San Siro” din Italia, de la ora 21.45 se va disputa partida dintre AC Milan si PSV Eindhoven, meci ce se desfasoara in mansa retur a play-off-ului Ligii Campionilor. In turul disputat in Olanda cele doua echipe au terminat la egalitate, 1-1.

 

Cei de la AC Milan au jucat un singur meci oficial, in campionat cu cei de la Verona, impotriva carorara au pierdut in deplasare, scor 1-2. Ei au disputat insa numeroasa amicale in aceasta pauza competitionala. Printre echipele impotriva carora au jucat a fost Valencia, pe care a invins-o cu 2-1, Chelsea, cu care a pierdut, scor 0-2, sau Manchester City cu care de asemenea a pierdut, scor 3-5. Italienii vor incepe partida cu PSV cel mai probabil cu urmatorul 11: Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio, Poli, de Jong, Montolivo, Boateng, Balotelli, El Shaarawy.

 

PSV Eindhoven a jucat si in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde a trecut de belgienii de la Waregem, pe care i-au invins cu 2-0 acasa si 3-0 in deplasare. De asemenea olandezii au inceput si campionatul, acolo unde se afla pe locu doi cu 4 victorii si o remiza. In prima etapa au invins in deplasare la Den Haag, scor 3-2, in etapa a 2-a au castigat 5-0 acasa cu Nijmegen, in etapa a 3-a au castigat tot acasa in compania celor de la G.A. Eagles, iar in etapa a 5-a au remizat, 1-1 in deplasare la Heracles. PSV va incepe partida cu Milan cel mai probabil cu urmatorul 11: Zoet, Brenet, Bruma, Rekik, Willems, Schaars, Maher, Jozefzoon, Wijnaldum, Depay, Matavz.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.62 pentru o victorie a celor de la Milan , 3.80 pentru o remiza si 5.50 pentru o victorie a celor de la PSV. Tinand cont de pasa nu tocmai buna prin care trec milanezii cred ca le va fi destul de greu sa se impuna in aceasta mansa retur. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este X2.

 

Pronostic: egal sau PSV Eindhoven Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.30