Meci: Swansea – Petrolul

 

Joi, 22.08.2013 pe stadionul “Liberty Stadium” din Swansea, de la ora 21:05 se va juca partida dintre Swansea City si Petrolul Ploiesti, meci ce se desfasoara in play-off-ul Europa League.

 

Cei de la Swansea au mai jucat un singur tur preliminar, cu suedezii de la Malmo, pe care i-au invins cu scorul de 4-0 acasa si au remizat 0-0 in deplasare. De asemenea ei au jucat si o etapa in Premier League, acolo unde au fost invinsi acasa de catre cei de la Manchester United, scor 1-4. Englezii s-au calificat in Europa League dupa ce au reusit sa castige Cupa Ligii Angliei. Michael Laudrup, antrenorul celor de la Swansea va folosi probabil urmatorul 11 in partida cu Petrolul: Worm, Williams, Chico, Rangel, Davies, Britton, Shelvey, Michu, Laham, Routledge si Bony.

 

Cei de la Petrolul au fost nevoiti sa mai joace doua tururi preliminare pentru a ajunge in play-off, acolo unde au trecut de Vikingur din Insulele Feroe, 3-0 acasa si 4-0 in deplasare, si de olandezii de la Vitesse cu care au remizat acasa, scor 1-1, insa au reusit sa se impuna in deplasare, scor 2-1. Petrolul se afla pe locul 5 in Liga I cu 2 victorii si 3 remize. Cosmin Contra, antrenorul celor de la Petrolul va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Pecanha, Achim, Alves, Benga, Guilherme, Hoban, De Lucas, Boudjemaa, Hamza, Grozav si Dore. Marinescu si Yamissi sunt accidentati, iar Alcenat este suspendat.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.33 pentru o victorie a celor de la Swansea, 4.75 pentru o remiza si 9.50 pentru o victorie a celor de la Petrolul. Mi se pare putin exagerata diferenta dintre cote intre cele doua echipe. Petrolul are un lot valoros, cu jucatori care pot face diferenta si a prestat un joc destul de bun anul acesta. Cred ca ploiestenii pot pleca neinvinsi din Swansea. Pronosticul free-bets pentru acest meci este egal sau Petrolul Ploiesti.

 

Pronostic: Egal sau Petrolul Ploiesti Casa de pariuri: bet365 Cota: 3.40