pont romania belgia

Romania

Pont Romania – Belgia (14/11/2012)

 

Romania are o grupa foarte grea pentru calificarea la Cupa Mondiala, care include Olanda, Ungaria si Turcia. Romania este clasata pe locul 3 cu 9 puncte in 4 meciuri la egalitate de puncte cu Ungaria care este clasata pe locul 2. Romania  vine dupa o infrangere in fata Olandei cu 4-1. In ultimele 5 meciuri are 3 victorii si 2 infrangeri. Adrian Mutu nu a fost convocat pentru acest meci si nici Raul Rusescu.

Belgia vine pe National Arena cu foarte multa incredere deoarece ia invins pe tricolori anul trecut in noiembrie cu 2-1.  Belgia este intr-o forma mai buna decat Romania avand 4 victorii si un egal in ultimele 5 meciuri. Au invins Olanda, Tara Galilor, Serbia, Scotia si au facut egal cu Croatia. Belgia are un grup de jucatori foarte buni care au format o echipa foarte buna care ar putea merge in Brazilia cu sanse mai mari de a face performata. Belgia este pe primul loc in grupa A de calificare la Campionatul Mondial. Belgia este echipa despre care se vorbeste cel mai mult in Europa lucru care le-a crescut foarte mult increderea.

Mecil Romania Olanda il puteti urmari pe Antena 1 si live online aici incepand cu ora 21:00.

 

 

Romania Belgia online


Pont Romania  Belgia : 1×2

 

 

 

Prin comparatie directa, putem observa ca Belgia este mai buna decat Romania si au sanse mai mari de a castiga acest meci. Dar pentru ca este un meci amical, nu cred ca Romania va trata acest meci cu indiferenta deoarece vor dori sa faca suporterii fericiti. Cred ca Romania va invinge Belgia si pentru ca are niste victorii impresionante in amicaluri, cum ar fi si cea impotriva Spaniei sau Germaniei.

 

 

Pariaza pe Romania la cota cea mai buna.

 

 

 

Pont total goluri Romania Belgia

 

 

 

Romania are o medie de 3.8 goluri pe meci in ultimele 5 meciuri. Belgia are o medie de 3.0 goluri in aceasi perioada. Desi tendinta de pariere este de sub 2.5 goluri, voi paria ca se vor inscrie peste 2.5 goluri in acest meci.

 


Pariati peste 2.5 goluri la cota cea mai buna.