Meci: Petrolul Ploiesti – Swansea City

Joi, 29.08.2013 pe stadionul “Ilie Oana” din Ploiesti, de la ora 20:30 se va disputa mansa retur dintre Petrolul Ploiesti si Swansea City, meci ce se desfasoara in play-off-ul Europa League. In partida tur, disputata in Tara Galilor cei de la Swansea s-au impus clar, scor 5-1.

 

Cei de la Petrolul au fost nevoiti sa mai joace doua tururi preliminare pentru a ajunge in play-off, acolo unde au trecut de Vikingur din Insulele Feroe, 3-0 acasa si 4-0 in deplasare, si de olandezii de la Vitesse cu care au remizat acasa, scor 1-1, insa au reusit sa se impuna in deplasare, scor 2-1. Petrolul se afla pe locul 3 in Liga I cu 3 victorii si 3 remize. Cosmin Contra, antrenorul celor de la Petrolul va incepe aceasta partida cel mai probabil cu urmatorul 11: Pecanha, Alcenat, Alves, Benga, Guilherme, Hoban, Mustivar, Boudjemaa, Hamza, Teixeira si Dore. Marinescu, Yamissi si Morar sunt accidentati, iar Grozav a fost transferat la Terek Grozny.

 

Cei de la Swansea au mai jucat un singur tur preliminar, cu suedezii de la Malmo, pe care i-au invins cu scorul de 4-0 acasa si au remizat 0-0 in deplasare. De asemenea ei au jucat si 2 etape in Premier League, acolo unde au fost invinsi acasa de catre cei de la Manchester United, scor 1-4 si au pierdut in deplasare 0-1 cu Tottenham. Englezii s-au calificat in Europa League dupa ce au reusit sa castige Cupa Ligii Angliei.

 

Bet365 ne ofera o cota de 2.90 pentru o victorie a celor de la Petrolul, 3.40 pentru o remiza si 2.38 pentru o victorie a celor de la Swansea. Galezii au evident o echipa mai valoroasa. Pe langa asta la Petrolul nu va juca Grozav care era un jucator esential. Pronosticul free-bets pentru aceasta partida este 2.

 

Pronostic: Swansea Casa de pariuri: bet365 Cota: 2.38