Meci: Olanda – Ungaria

 

Vineri, 11.10.2013 pe “Amsterdam Arena”, de la ora 21:30 se va juca partida dintre Olanda si Ungaria, meci ce se desfasoara in preliminariile Campionatului Mondial din 2014 din Brazilia.

 

Olanda este deja calificata matematic la Campionatul Mondial, dupa ce din primele 8 meciuri a reusit sa castige 7 si a remizat o singura data, astfel incat a obtinut 22 puncte, fiind la 8 puncte diferenta de a 2-a clasata, Ungaria. Olandezii s-au impus in ultima partida disputata, in deplasare la Andorra cu 2-0. Louis van Gaal, antrenorul Olandei va aborda partida cu Ungaria cel mai probabil cu urmatorul 11: Michel Vorm, Daryl Janmaat, Stefan De Vrij, Bruno Martins Indi, Jetro Willems, Nigel de Jong, Wesley Sneijder, Kevin Strootman, Arjen Robben, Robin van Persie si Jeremain Lens.

 

Ungaria este ocupanta locului secund in grupa D de calificare, ei acumuland 14 puncte dupa 8 partide disputate, in care au obtinut 4 victorii, 2 remize si 2 infrangeri. Ungurii se afla insa doar la un punct distanta de urmatoarele 2 clasate, Turcia si Romania. In ultima partida ei i-au invins pe teren propriu pe cei din Estonia, scor 5-1. Sandor Egervari, antrenorul Ungariei va aborda partida cu Olanda cel mai probabil cu urmatorea formula de jucatori:
Adam Bogdan, Tamas Kadar, Richard Guzmics, Vilmos Vanczak, Zoltan Liptak, Akos Elek, Tamas Hajnal,Vladimir Koman, Balazs Dzsudzsak, Daniel Bode si Krisztian Nemeth.

 

Bet365 ne ofera o cota de 1.36 pentru victoria Olandei, 5.50 pentru o remiza si 9.00 pentru o victorie a Ungariei. Cu toate ca sunt deja calificati, nu cred ca olandezii vor dori sa se faca de ras in fata propriilor suporteri si sa piarda in fata Ungariei. Cu toate acestea nu cred ca vor forta o victorie la o diferenta foarte mare, astfel incat un pariu foarte bun pentru acest meci mi se pare +2 goluri Ungaria, la o cota de 1.80.

 

Pronostic: Ungaria +2 goluri Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.80