Euro 2012

Campionatul European de fotbal este tinut la fiecare patru ani inca de la prima editie in 1960. Euro 2012 este gazduit de Polonia si Ukraina, acestor doua tari li se vor alatura alte 14 tari care au trecut cu succes de procesul de calificare.

 

Castigatorii Euro 2008, Spania, vor incerca sa fie prima natiune  care castiga campionatul European consecutive si campionatul mondial, pentru a fi recunoscuti ca cea mai buna echipa de fotbal de pe planeta. Dar competitia va fi intensa deoarece Germania si Olanda sunt combatant foarte seriosi dup ace au impresionat in Campania de calificari.

 

Outsideri au castigat doua din ultimele cinci campionate, Danemarca a castigat in tara vecina Suedia in 1992 dupa ce au intrat la turneul final in locul Iougoslaviei, iar Grecia a castigat Euro 2004 calificanduse la turneul final a doua oara.

 

Lasati pe free-bets.ro sa va ajute  sa obtineti cel mai mult din pariurile la Euro, aici va vom pune la dispozitie pariuri gratis oferite de casele de pariuri online care pot fi folosite la pariuri pe meciuri de la Euro, va oferim ultimele oferte de pariuri gratis, gasiti cele mai bune cote la Euro 2012 si postam ponturi regulat pentru majoritatea meciurilor.

 

Cum sa obtineti pariuri gratis pentru Euro 2012?

Este foarte simplu, casele de pariuri online recruteaza client noi oferind pariuri gratis sau bonusuri de depozitare pentru asi mari numarul de clienti. Aceste pariuri gratis pot fi folosite pentru a paria pe o larga varietate de pariuri. Cu ajutorul free-bets.ro aveti acces la sute de ron gratis sub forma de bonus, pe care ii puteti folosi la pariuri.

 

 

Trei pasi simpli pentru a obtine bonusurile la Euro 2012

  1. Alege un bonus; trageti o privire la lista cu bonusuri, verificati conditiile principale de rulaj si faceti click pe ”Inscrie-te acum”.
  2. Inregistrarea la casa de pariuri online; completati formularul de inregistrare online si introduceti codul de promovare, dupa caz, si detaliile de plata. Trebuie sa aveti incredere in casa de pariuri in legatura cu detaliile financiare, deoarece free-bets.ro promoveaza numai case cu reputatie si de incredere.
  3. Depoziteaza bani si pune un pariu; in cele mai multe cazuri puteti depune minim 5-10 RON, dar acest lucru va limita dimensiunea bonusului. Va recomand sa incepeti cu bonusurile mici pana cand va puneti pe picioare.

Asta e tot ce aveti nevoie, puteti paria la Euro 2012 si primiti pariuri gratis in schimb, cautam constant ultimele oferte ale caselor de pariuri online.

 

Cum sa folosit bonusurile la Euro 2012

Este in interesul casei de pariuri sa faca cat mai usor de plasat un pariu si de asemenea folosirea bonusului. Motodele de folosire a bonusului variaza in functie de casa de pariuri. Este mentionat ca vor exista restrictii privind bonusurile, acestea sunt destinate sa opreasca oamenii de la convertirea bonusurilor in numerar instantaneu fara a da vreo sansa casei de pariuri. Majoritatea acestor restrictii nu pot oprii acest fenomen. Oamenii cu conturi la alte case de pariuri sau cu conturi la casele de pariuri de tip exchange pot transforma aceste bonusuri in numerar. Puteti face si dvs acest lucru folosind calculatoarele de cote.

 

Sase lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de a folosi un bonus

  1. Pariurile gratis care nu returneaza miza; veti primi in contul dvs doar castigurile.
  2. Cotele minime; este de asteptat ca, casele de pariuri sa accepte parierea pariului gratis la o cota minima, aceste cote minime pot varia intre 1.20 si 2.50.
  3. Cerintele de rulaj; unele case de pariuri vor cere ca suma bonusului sa fie pariata de un numar de ori inainte de a putea fi retrasa.
  4. Valabilitatea pariului gratis; veti primi intre 7 si 30 de zile sa folositi pariul gratis.
  5. Restrictii la tipuri de pariuri; de obicei puteti folosi pariul gratis doar pe un singur pariu si rareori pe pariuri combinate.