Meci: Marinko Matosevic – Gael Monfils

 

Luni, 14.10.2013 in primul tur al turneului pe hard de la Viena se vor intalni australianul Marinko Matosevic, numarul 52 mondial si francezul Gael Monfils, numarul 42 mondial. Cei doi s-au mai intalnit o singura data pana acum in cariera, in 2012 la turneul de Grand Slam de la Australian Open, atunci cand s-a impus Monfils in 3 seturi, scor 7-6 6-3 6-3.

 

Gael Monfils a avut evolutii destul de bune la ultimele turnee la care a participat. A reusit sa ajunga pana in finala la turneul de la Winston-Salem, finala in care a abandonat in fata austriacului Jurgen Melzer, la turneul de Grand Slam de la US Open a pierdut in turul al 2-lea in fata americanului John Isner, la Tokyo a pierdut in primul tur in fata conationalului sau, Jo-Wilfired Tsonga, iar la ultimul turneu la care a participat, cel de la Shanghai, a fost eliminat in sferturile de finala de Novak Djokovic, dupa ce a reusit sa il invinga in turul 3 pe Roger Federer.

 

Marinko Matosevic a avut evolutii mediocre la ultimele turnee la care s-a prezentat. La Washington a ajuns pana in sferturi, acolo unde a fost invins de rusul Dmitriy Tursunov, la Montreal a pierdut tot in sferturi in fata lui Rafael Nadal, la US Open a pierdut inca din primul tur in fata spaniolului Tommy Robredo , la Bangkok a pierdut in turul 2 in fata canadianului Milos Raonic, iar la ultimul turneu la care a participat, cel de la Beijing, a pierdut tot in turul al 2-lea in fata lui David Ferrer.

 

Bet365 ne ofera o cota de 3.00 pentru o victorie a lui Matosevic si 1.36 pentru o victorie a lui Monfils. Tinand cont de prestatiile celor doi din ultima perdioada si intalnirea directa dintre cei doi, consider ca francezul se va impune in acest meci.

 

Pronostic: Gael Monfils Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.36