Meci: Jesse Huta Galung – Jan Hajek

 

Duminica, 18.08.2013 in finala turneului Challenger de la Meerbusch se vor intalni olandezul Jesse Huta Galung, numarul 106 mondial si cehul Jan Hajek, numarul 124 mondial. Cei doi se afla la prima intalnire directa din cariera.

 

Jesse Huta Galung a trecut aici in primul tur de jucatorul din Kazahstan, Evgeny Korolev, care la scorul de 5-0 pentru Galung in primul set a abandonat, in turul al 2-lea l-a invins in 2 seturi pe sarbul Miki Jankovic, scor 6-2 6-3, in sferturile de finala l-a invins pe belgianul Yannick Mertens in 2 seturi identice , 6-4 6-4, iar in semifinale l-a invins pe Pere Riba, tot in 2 seturi, sor 6-3 7-5. Pentru olandez cele mai bune performante au fost turneele castigate de el, la Scheveningen, unde a trecut in finala de Robin Haase, si la Tampere, unde l-a invins in finala pe Maxime Teixeira.

 

Jan Hajek a trecut aici in primul tur de slovacul Marek Semjan, in 2 seturi, scor 6-3 6-4, in turul al 2-lea l-a invins pe argentinianul Maximo Gonzalez, tot in 2 seturi, scor 6-1 6-4, in sferturi a beneficiat de abandonul neamtului Bastian Knittel, iar in semifinale a trecut in minimum de seturi de slovacul Miloslav Mecir, scor 7-6 6-3. Pentru ceh cele mai bune performante au fost sferturile de finala reusite la Ostrava, unde a fost invins de Steve Darcis, la Dusseldorf, unde a pierdut in fata olandezului Igor Sijsling si la Prostejov, unde a pierdut in fata lui Teimuraz Gabashvili.

 

Bet365 ne ofera cote egale pentru fiecare dintre cei doi jucatori, 1.83. Jesse Huta Galung a reusit turnee si prestatii mai bune pe zgura anul acesta decat adversarul sau. Din acest motiv consider ca el este principalul favorit la castigarea turneului de la Meerbusch. Pronosticul free-bets pentru aceasta finala este victorie Jesse Huta Galung.

 

Pronostic: Jesse Huta Galung Casa de pariuri: bet365 Cota: 1.83