FC BARCELONA - AC MILAN pronosticAnalize si pronosticuri Champions League 12 Martie 2013

 

Dupa pronosticurile de success de saptamana trecuta de Champions League, oferim pronosticuri foarte bune si pentru cele patru meciuri de saptamana asta de UCL. Cine se va alatura echipelor calificate deja ca Real Madrid, PSG, Dortmund si Juventus in sferturi? Aflati in analiza oferita de free-bets.

 

Pronostic UCL Marti 12 Martie

 

Barcelona – AC Milan (tur: 0-2)

 

Multi critici nu mai spera la calificarea Barcelonei. Chiar daca au un deficit de 2-0, cred ca sansele lor nu sunt mai rele de 50%. Cu siguranta nu sunt intr-o forma buna iar Milan, in schimb, si-au regasit cea mai buna forma a sezonului.

 

Totul depinde daca Milanul poate sa inscribe. Daca ei o fac, nu vad ca Barcelona sa recupereze 4 goluri, dar daca nu o fac o victorie cu 3-0 a Barcelonei chiar si in prelungiri este foarte posibila. Deci putem paria pentru o victorie a Barcelonei la cota 1.30 dar cred ca un pariu mai bun ar fi ca Mailan se va califica la cota 1.65.

 

Pronostic Liga Campionilor: Milan sa se califice la cota 1.65 oferita de Bet365.

 

Schalke – Galatasaray (tur: 1-1)

 

 Al doilea meci din Liga Campionilor din aceasta saptamana este cel dintre Schalke – Galatasaray. Schalke are un avantaj dupa ce prima etapa sa disputant in Turcia, dar e departe de a fi calificata sau de a fi vreo echipa sigura de calificare. Fotbalul german este intr-o continua urcare iar Schalke este o echipa puternica cu jucatori foarte buni, dar in acest sezon de Bundesliga au fost foarte inconsistenti.

 

Galatasaray poate inscrie un gol in deplasare pentru a elimina avantajul nemtilor, dar imi place echipa nemtilor si cred ca va face o figura frumoasa in acest retur.

 

Pronostic Liga Campionilor: Schalke sa castige la cota 1.73 oferita de BetVictor.